Haberler

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi

Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam, Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi Takımlarından Ceyhan Belediyespor'a Sürpriz Bir Ziyaret Gerçekleştirdi.

Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam, Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Ceyhan Belediyespor'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Burhaniye Belediyespor maçının hazırlıklarına bu sabah Ceyhan Spor Salonu'nda yaptığı şut idmanıyla başlayan Ceyhan Belediyespor'un antrenmanını, Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam ziyaret etti.

Sam, bir iş için Ceyhan'da bulunduğunu ve bu vesileyle Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü de ziyaret ettiğini belirterek, "Basından takip ettiğim kadarıyla Ceyhan Belediyespor'un Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele ettiğini biliyorum ve onlara başarılar diliyorum. Ben pek konuşmasını sevmem, ben ringlerde yumruklarımı konuştururum. Umarım siz de bir gün takım olarak şampiyonluğu Ceyhan'a getirirsiniz" dedi.

Sam, Ceyhan Belediyespor'un bir maçını Ceyhan'da izleyeceğinin de sözünü verdi.

Ziyarette Ceyhan Belediye ve Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Sözlü, Sinan Şamil Sam'a takımın formasını hediye etti.

Ceyhan Belediyespor'un Amerikalı oyuncusu Crystal Smith, ziyaret sırasında Sam'ı maça davet ederek, herkesin sempatisini kazandı.

(MÇ-MT-EE-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title