Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu'nda Yer Alan Adana Demirspor'da, Kartalspor Mağlubiyeti Sonrası İstifa Eden Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak'ın Yerine Göreve Getirilen Altyapı Antrenörlerinden Davut Uçak ve Yaşar Kartal İşbaşı Yaptı.

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu'nda yer alan Adana Demirspor'da, Kartalspor mağlubiyeti sonrası istifa eden Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak'ın yerine göreve getirilen altyapı antrenörlerinden Davut Uçak ve Yaşar Kartal işbaşı yaptı.

Mavi-lacivertli takımın, Aytaç Durak Spor Kompleksi'nde bugün öğle saatlerinde yaptığı idmana Davut Uçak eşofman giyerek çıkarken, Yaşar Kartal'ın sivil kıyafetle katıldığı görüldü. Kartalspor maçında oynamayan ve yedek bekleyen oyuncuların katıldığı antrenmanı, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Adem Atılgan ile bir grup yönetici de izledi.

Antrenman öncesinde futbolcularla sahada kısa bir görüşme yapan Antrenör Davut Uçak, Adana Demirspor takımının kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu, ancak gerçek gücünü sahaya yansıtamadığı için 2 haftada 6 puan kaybettiğini belirterek, "Yarışta geride kaldık. Şimdi bize düşen yüreğimizi sahaya koyarak kalan 5 haftada Adana Demirspor'a layık olanı yapmaktır. Herkes giydiği formanın, aldığı paranın hakkını vermek zorunda. Biz her şeye rağmen bu takımın şampiyonluk şansının devam ettiğine ve zoru başaracağımıza inanıyoruz. Adana Demirspor büyük bir camiadır, zor günleri kolay geçmeyi de bilir. Başarmak için herkes sorumluluğunu yerine getirecek" dedi.

Adana Demirspor, Arsinspor ile pazar günü deplasmanda oynayacağı karşılaşma için cumartesi günü yola çıkacak.

(DF-KÇ-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title