Haberler

Turgay Demirel, TBF Başkanlığından Ayrılacak

Güncelleme:

Türkiye Basketbol Federasyonu Demirel, 30 Mart'ta görevinden ayrılacağını duyurdu. Ayrılıktan 90 gün sonra seçim yapılacak, geçici başkanlığı Harun Erdenay yürütecek.

Türkiye Basketbol Federasyonu Turgay Demirel, 30 Mart 2015 tarihi itibariyle görevinden ayrılıyor.
Türkiye Basketbol Federasyonu resmi internet sitesinden yaptığı bir açıklamayla, Turgay Demirel'in 23 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini 30 Mart tarihinde bırakacağını duyurdu.

1992'DEN BERİ BAŞKANLIK YAPIYORDU

Demirel, 17 Mart 1992'de başladığı görevi süresince 6 defa arka arkaya başkan seçilmişti. Demirel; "1992'den beri Türkiye Basketbol Federasyonu'nun Başkanı olarak görev yapmak benim için büyük bir onurdu ve bu dönemde Türk Basketbolu'nun elde ettiği benzersiz başarılarının bir parçası olmaktan dolayı büyük gurur duyuyorum. Bundan böyle FIBA Avrupa Başkanı ve FIBA Dünya Başkan Yardımcısı olarak Türkiye, Avrupa ve Dünya'da sporumuzu daha da yüksek bir seviyeye taşımak için çalışmaya devam edeceğim." ifadesini kullandı.

FIBA AVRUPA BAŞKANI SEÇİLMİŞTİ

17 Mayıs 2014'de 8 oya karşı 40 oyla FIBA Avrupa Başkanı olarak seçilen ve 13 Eylül 2014 tarihinde FIBA Dünya Başkan Yardımcısı olan Demirel, bu görevlere gelen ilk Türk basketbol yöneticisi olmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Turgay Demirel Harun Erdenay Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

aslan tepe:

defol git AZILI GS DÜŞMANI

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title