Haberler

TRT'de Lütfi Arıboğan'ın Aleyhine Haber Yapan Spor Müdürü Kovuldu

Güncelleme:

TRT Spor Haber Müdürü Ahmet Fisunoğlu, gündeme bomba gibi düşen Lütfi Arıboğan haberi nedeniyle görevden alındı.

TRT Spor'da geçtiğimiz gün yaşanan Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) başkan adayı Lütfi Arıboğan'a karşı korsan haber skandalının ardından TRT yönetimi harekete geçti ve TRT Spor Haber Müdürü Ahmet Fisunoğlu'nun görevine son verildi.

ARIBOĞAN'DAN ÖZÜR DİLENDİ

Kanal içinde iç soruşturmanın devam ettiği öğrenilirken, TRT yöneticilerinin Arıboğan'a ulaşarak olaylardan duydukları üzüntüyü dile getirdikleri ve gerçekleri yansıtmayan bu korsan haber ile ilgili gerekli tüm iç soruşturmanın harekete geçildiğini ilettikleri öğrenildi.

"NEREDE BAŞARISIZLIK ORADA ARIBOĞAN" İFADESİ KULLANILMIŞTI

Söz konusu haberde, Galatasaray eski CEO'su Arıboğan'ın, Fenerbahçe'nin UEFA'dan men cezası almasında etkin rol oynadığı ve Galatasaray'ın yaşadığı ekonomik krizin sorumlusu olduğu ileri sürülerek, "Nerede başarısızlık orada Arıboğan" ifadesi kullanılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Lütfi Arıboğan Galatasaray Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (28)

38:

adam yerden göğe kadar doğru demiş ne demişler doğru söyleyeni trt den kovarlar.

32
7
yanıtYanıtla
o adam:

bu şartlar altında trt den objektif habercilik beklemek???

15
1
yanıtYanıtla
CERONİMOMobil-IOS:

Sende şike yapmasaydın..şike yap maç satın al hertürlü pisliği yap..sonra millete pislik at..ohh ne ala dünya

4
5
yanıtYanıtla
BAKAMBU:

BU ÜLKEDE DOĞRU SÖYLEYENİ 9 DEĞİL 99 KÖYDEN KOVARLAR ADAM DOĞRU SÖYLEMİŞ

3
6
yanıtYanıtla
tasoMobil-ANDROID:

AHMET FÜSUNOĞLU NA HELAL OLSUN..SEN NERDE BİZ ORDAYIZ..hiç sevmem Arıcıyı

7
2
yanıtYanıtla
yorum 34Mobil-ANDROID:

satılmış trt

6
3
yanıtYanıtla
pompacı geldi pompalar:

bu adam tbf başkanı olursa fenerbahçe ülker yandı.

7
2
yanıtYanıtla
ABIZER:

peki yavru muhalefet diyen circirlari nixin gorevden almadiniz

6
3
yanıtYanıtla
cizreliMobil-ANDROID:

kardeşim doğru söylemek senin neyine. bilmezmisin ki guclunun ve zalimin yaninda değilsen ezilmeye mahkumsun. Ariboganin kim oldugunu bilmeyen mi var.

5
1
yanıtYanıtla
KABZIMALMobil-ANDROID:

ARI BOĞAN İYİDİR...İYİ...KIZACAKSAN FETULLAHA KIZ.

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title