Haberler

Trabzonsporlu Salih Dursun'un Adı Artık Caddede Yaşayacak

Güncelleme:

Yomra İlçesi Belediye Meclisi, olaylı Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösteren Salih Dursun'un adının bir caddeye verilmesini onayladı.

Trabzon'un Yomra ilçesi Belediye Meclisi, Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstererek dünya gündemine oturan Salih Dursun'un adının bir caddeye verilmesini onayladı.

DERBİDE HAKEME KIRMIZI KART GÖSTERMİŞTİ

Spor Toto Süper Lig'de önceki hafta oynanan Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel, Trabzonspor'un 4 oyuncusuna kırmızı kart göstermişti. Bordo mavili futbolculardan Salih Dursun da hakemin kararlarına tepki olarak Bitnel'e kırmızı kart çıkartmış ve dünya gündemine oturmuştu. Gelişmelerin ardından Salih Dursun'un adının Yomra ilçesinde bir caddeye verileceği açıklanmıştı.

MECLİS TOPLANDI

Yomra Belediye Meclisi, bugün Mart ayı toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu başkanlığında toplanan mecliste, Salih Dursun'un adının liman bölgesine giden caddeye verilmesi oy çokluğuyla kabul edildi. Başkan Sağıroğlu, konuyla ilgili şunları söyledi: "Salih'in gösterdiği dik duruş karşısında biz de sözümüzü yerine getirdik. Futbolcumuz Galatasaray maçında hakeme karşı haklı bir duruş sergilemişti. Olay ülkenin gündemini aşarak dünya gündemine oturdu. Salih, Trabzon'un ve Trabzonspor'un tarihine geçti. Biz de meclis üyesi arkadaşlarımızla üzerimize düşeni yerine getirdik. Liman bölgesine Salih Dursun Caddesi ismini verdik. Önümüzdeki günlerde de caddeye tabelalarımızı dikeceğiz."

TÖRENE SALİH DURSUN DA KATILACAK

Belediye Başkan Sağıroğlu, caddenin açılışını Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve futbolcu Salih Dursun'un da katılımıyla yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi. Caddeye asılmak üzere hazırlanan tabelanın forma şeklinde olacağı, üzerinde 'Salih Dursun 24 Sokağı' yazılacağı bilirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Salih Dursun Galatasaray Deniz Ateş Yomra Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

TolgaHan:

Nedir bu saçmalık yaaa yeter artık iyice saçmaladınız, yok meclis toplanmış yok halk kilitlenmiş, birlik olmuş. . . sokaklara, yollara, köprülere, barajlara, hatta 3. köprüye bile adını verecekler nerdeyse. ayıptır yaa

9
0
yanıtYanıtla
Salih:

Bugüne kadar o kadar hakem yanlışlıkları yapıldı ki hiç kimse terbiyesizlik yapmadı. Eğer birisi çıkıp da hakemi dövse caddeye adı mı verilecek. Bundan sonra futbolcu adlarını caddelerde göreürüz herhalde. evim bu adamın adının geçtiği caddede olsa evimi değiştirirdim. . Salih efendi artık sıra hakem dömeye getirir. Bence üçüncü köprüye adını verin!!!!!

4
2
yanıtYanıtla
Kadir:

Bedavaya kahraman olmak buna denir.

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu futbol terörünün ödüllendirilmesidir

2
2
yanıtYanıtla
kralx:

Trabzon beyinsizler takımı belediye meclisi

1
2
yanıtYanıtla
Trabzon çöktü:

Başka bir yerde olsa tukaka yaparlardı adamı şimdi kahraman oldu. Beceriksizlik örtüldü. çocuklarımız şehit oluyor kahraman olamıyor , ismini bile bilmiyoruz, ne acıdır ki terbiyesizlik ödüllendiriliyor. bu adam hakeme saldırsa gene mi kahramandı !!!!!

2
1
yanıtYanıtla
bjkMobil-ANDROID:

Kadıköy'de bir caddeyede Cüneyt Çakır ismi versinler

2
1
yanıtYanıtla
turkMobil-ANDROID:

neyle ugrasiyorlar. halk sizi futbolla ilgilenin diye oraya secmedi

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınr:

ilerde terbiyesizlik abidesi olur salih

1
1
yanıtYanıtla
Yönetimin acizliği:

Salih efendi ne yapmış da adı konuyor caddeye. Kansere çare mi olmuş uzayı mı keşfetmiş. . büyük bir sanatçımız mı. . . !!!???popilizm örneği, yönetimin aczi!!!!!! Kahramanlık ayağa düştü be!!! Hakemi eleştirmek ayrı, kötü yönetti diyebilirsin , ama bu terbiyesizliktir. . . . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title