Haberler

Trabzonspor'un B Planı, Juande Ramos

Güncelleme:

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Lucescu ile anlaşamaması halinde, Juande Ramos'u getirmeyi planlıyor.

Gelecek sezon takımın başına Mircea Lucescu'yu getirmek isteyen Trabzonspor, herhangi bir aksiliğe karşı alternatif ismin olarak Juande Ramos'u getirmeyi planlıyor.

B PLANI HAZIR

Trabzonspor yönetimi Kasımpaşa maçı öncesi İstanbul'da yaptığı toplantıda önce teknik direktör konusunu masaya yatırdı. Mircea Lucescu'nun, Shakhtar ile yapacağı görüşmenin ardından vereceği cevabı bekleyecek olan bordo-mavililer, olumsuz bir yanıt gelmesi halinde B planını da hazırladı.

LUCESCU AYRILIRSA, BİZE GELİR

Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın her ihtimale karşın İspanyol teknik adam Juande Ramos'la ülkesinde bir görüşme yaptı. Aydın, görüşmeden çıkan olumlu sonucu yönetime aktarırken, Başkan Muharrem Usta da, Lucescu'yla görüşmelerin devam ettiğini belirterek, "Ben Ukrayna'dan ayrılacağını düşünüyorum. Ayrılırsa da bize gelme ihtimali yüksek" dedi.

DERELİOĞLU FUTBOLCU İZLEYECEK

Yönetim toplantısında ayrıca pilot takım 1461 Trabzon'un durumu da ele alındı. Takımdaki yaş ortalamasının yüksek oluşu tepkiye neden olurken, yönetim kurulunun da değiştirilmesi yönünde karar çıktı. Ayrıca futbolcu izleme komitesinin kurulmasına da karar verildi. Bu komitenin başına da eski futbolcu ve antrenörlerden İhsan Gündüz Derelioğlu getirilecek.

MİRCEA LUCESCU

Tam 11 yıldır Shakhtar Donetsk'i çalıştıran 70 yaşındaki Lucescu, Türkiye'de G.Saray ve Beşiktaş'ı şampiyon yapmıştı.

JUANDE RAMOS

61 yaşındaki İspanyol teknik adam, Sevilla ile üst üste iki kez UEFA Kupası kazandı. Ramos 2014'ten beri takım çalıştırmıyor.

(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Juande Ramos Trabzonspor Kasımpaşa Spor Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500

Yorumlar (6)

Urfalı:

Sonuç olarak tolunay kafkas gelecek bugünden diyorum :)

0
3
yanıtYanıtla
porki:

luçe den türkiyeye fayda gelmez artık adam ingiltere milli maçında İngilizlere alehimizde tiyo vermişti. .

0
3
yanıtYanıtla
...:

mourınhoyu alın adam boşta verin 100 milyon euro bütçe koşa koşa gelir

2
0
yanıtYanıtla
YAKLAŞAN NOEL TEHLİKESİ VE ŞİRK MERASİMİ:

“Kafirlere azıcık meyletmeyin ; sonra size ateş dokunur. Sizin Allah’tan başka dostunuz yoktur. Sonra yardım da olunmazsınız. ” (HUD SURESİ 113. AYET)BİZ YILBAŞI OLAN KAFİRLERİN YILBAŞISINI KUTLAMIYORUZ! ÇÜNKÜ BİZ MÜMİNLERDENİZ. . . . LÜTFEN BU MESAJI BAŞKALARINA DA ULAŞTIRALIM.

0
1
yanıtYanıtla
Fedai:

Trabzona en fazla Lazio nun hocası gelir

0
0
yanıtYanıtla
ERKAN:

Arkadaş gidin ERSUN YANAL''ı getirin ne bekliyorsunuz 70 yaşındaki adam düşmüş paranın derdine sonra da oğlunu size yutturacak, bu oyuna gelmeyin, yabancı hocalardan hayır gelmez, ERSUN YANAL takımı ve ligi çok iyi biliyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title