Haberler

    Trabzonspor, Bayern Münih'in Yıldızı Ribery'nin Transferinde Sona Geldi

    Güncelleme:

    Trabzonspor, Bayern Münih'in Fransız süper yıldızı Franck Ribery'i kadrosuna katmak üzere. İki kulüp arasında yaklaşık 1.5 milyon Euro'luk anlaşmazlık çözülürse, yıldız oyuncu Trabzonlu olacak.

    Gelecek sezonda zirve yarışı içinde olacak bir kadro yapmak için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un teklif götürdüğü Bayern Münih'li Franck Ribery transferinde sona gelindiği öğrenildi.

    MUHARREM USTA BİZZAT İLGİLENDİ

    Geçen ay Almanya'ya giderek Fransızların ünlü futbolcusu ve menajeri Alain Migliaccio ile masaya oturan Başkan Muharrem Usta'nın şartları görüştüğü ve bu şartlarda anlaşma sağlanarak Alman kulübüyle temaslara başlandığı belirtildi.

    3.5 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

    Bayern Münih'in 8 milyon Euro bonservis bedeli istediği Ribery'nin transferiyle ilgili Alman kulübünden bonservisinde indirime gitmesi istenirken, bordo-mavililerin Fransız futbolcu için 3.5 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği öğrenildi.

    BAYERN 5 MİLYON EURO'DA DİRETİYOR

    Alman kulübünün fiyatı 5 milyon Euro'ya kadar indirdiği ve görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. Trabzonspor, Ribery transferi için Alman kulübüyle yaptığı bonservis görüşemelerinde anlaşma sağlanırsa Fransız yıldız önümüzdeki sezon bordo-mavili formayı giyecek. Fransız futbolcunun yapılan görüşmede bonuslar dışında yıllık 3 milyon Euro ücreti kabul ettiği belirtildi.

    (Yeni Şafak)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Franck Ribery Bayern Münih Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title