Haberler

Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş: Bugün Çok İyi İş Gördük

Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ilk maçında Inter'i 1-0 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, maç sonunda basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ilk maçında Inter'i 1-0 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, maç sonunda basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Güneş, maçı kazanmaktan çok oynanan futbolun önemli olduğunu belirterek, Sıcak olduğu için temposu düşük maç oldu. Oyun disiplinine bağlı oynadık. Güçlü takımı yendik. Güçlü takımın sorunlu olduğu dönemden iyi faydalandık.

Aldığımız üç puan moral açısından çok iyi oldu. Ancak yarışta bir maçı kazanmak her şeyin bittiği anlamına gelmez. İş bundan sonra yeni başlıyor diye konuştu.

Güneş, grupta fazla bilinmeyen bir takım olduklarını da ifade ederek, Bu bizim için bir avantajız. Biz bundan daha iyi oynayan ekibimiz. 3 puan aldık ama kaybetsek de bitmeyecekti. 5 maç daha var. Inter de bu yarışta önde bir takım. Lille, CSKA Moskova da öyle. Futbolda peşin favori yok. Her türlü sürprizlere açık. Bugün iyi iş gördük. Bunu devam ettirmeye çalışacağız dedi.

Güneş, cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden izlemek zorunda kaldığını da belirterek, Maça gelinceye kadar otelde ve maç başlamadan takımla gerekli konuşmaları yaptık. Ben sahaya geldiğimde seyirci olarak izledim.

Yardımcı antrenör ve koçlar gereğini yaptı ben hiç müdahale etmedim. Oyun dışında kalmak bana yakışmadı. Tribünde maçı izlemek daha zor. Baskı altında kalıyorsunuz. Oyuna müdahale şansınız olmuyor dedi.

Güneş, Gasperi'nin yerinde olmayı istemediğini de belirterek, Fair-Play'in önde olduğu yeni dostlukların olduğu dünya kuruyoruz. Ben ona bakıyorum. İnter ve diğer takımlarda gelince onları da iyi şekilde ağırlayacağız. Burada iyi karşılandık. Maç bittikten sonra kaybedenin yerinde olmak istemezdim. Maç kaybedenin morali bozuk olur. İleri hamle yapmakta zorluk çektik.

Maçın temposu yavaş oldu. Ona katılıyorum. İnter'e eleştiri yaparken haklı olabilirsiniz ama biz de bundan daha iyi oynayan bir takımız. Rkibimin işine karışmak istemem. Her takım saygıya değerdir. İnter takımının oyuncularının daha iyi oynamasını bekliyoruz. Ama bugünkü şartlara bakarak değerlendirmek lazım. Milito, Pazzini, Cambiasso kötü oynamış olabilir ama iyi oyuncular diye konuştu.

Güneş, Trabzon'da yaşanan sevinç ile ilgili olarak ise, Trabzon futbol kenti yaşamını futbol ile devam ettiren onla yatan kalkan şehir. Ama biz sadece Trabzon'u değil tüm Türkiye'yi de temsil ediyoruz. Tüm Türkiye'nin kalbi bizle atıyor. Doğal olarak bu sevinç olacaktır diye konuştu.

GASPERİNİ ŞANSIZ BİR GOL YEDİK

Inter Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini ise Palermo'ya kaybettikleri maça oranla daha iyi bir görüntü ortaya koyduklarını ifade ederek, Şansız bir gol yedik ve mağlup olduk. Bunu biraz da şansızlığımıza bağlıyorum. Evet teknik olarak bazı eksiklerimiz olduğu doğrudur. Ama ben oyuncularımın ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum. Aldığımız mağlubiyetin hatalarının telafi edilebileceğini düşünüyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title