Haberler

Trabzon Tam Yol

Sivasspor'u Umut ve Mustafa Keçeli'nin Golleriyle Deviren Bordo Mavililer, UEFA İddiasını Sürdürdü. Başkan Nuri Albayrak, Taraftarın Protestosu Üzerine Stadı Terketti.

Sivasspor’u Umut ve Mustafa Keçeli’nin golleriyle deviren bordo mavililer, UEFA iddiasını sürdürdü. Başkan Nuri Albayrak, taraftarın protestosu üzerine stadı terketti.

TRABZONSPOR zor maçı, zorlanarak kazandı: 2-0. İstifa sesleriyle başladı maç. Trabzon seyircisi, Başkan Nuri Albayrak ile yönetimine sunduğu "lütfen gidiniz" dileklerini, zaman zaman teknik direktör Ziya Doğan’a da uyarladı. Baskı öylesine yoğundu ki, Başkan Albayrak, devre arasında stadı terketmek zorunda hissetti kendini. Zaten 38. dakikada Gökdeniz’in getirip, Umut’un kafasını aracı kullanarak Sivas filelerine yolladığı gole kadar dikkat çekici tek konu, tribünlerde ilginç sloganlarla defalarca yinelenen bu istifa çağrısıydı. Büyük beklentilerin boş çıkmasıyla yaşanan düş kırıklığının dışa vurumuydu bu istifa tepkisi. Gol bile kesmedi bu tepkiyi. Kimsenin beklemediği anda gelen golün ardından önce Gökdeniz, ikinci yoklamayı çekti sonra da Sivas gelmeye başladı. Son dönemin yıldızı kaleci Tolga, Mehmet Yıldız’ın şutuna, Yasir’in kafasına da gol izni vermeyince ilk yarı Trabzonspor’un tek golüyle 1-0 bitti.

Bu bölümde Hüseyin’in müthiş stoper performansı, akıllarda kalan en önemli ayrıntı idi. Albayrak’sız ikinci yarı, Sivas’ın baskısına Trabzonspor’un gösterdiği dirençle geçti. Son dönemde Karadeniz ekibinin en iyi yaptığı işe, şansı da eklendi. Gürhan’ın 61. dakikada 30 metreden yolladığı füze, üst direkte patladı. Rahvan giden maçta, Gökdeniz’in kornerine Mustafa Keçeli’nin yürümekte kullandığı sağ ayakla attığı şut, gol olunca maçın rengi de sonucu da ortaya çıktı. Sakatlıktan kırılıp, sahaya 15 futbolcuyla çıkan Trabzon, son dönemin başarılı hakemlerinden Hüseyin Göçek’in hatasız yönetiminde, Beşiktaş’a kök söktüren bir takımı daha mağlup etmeyi başardı.

TRABZONSPOR-SİVASSPOR

l STAT: Avni Aker l HAKEMLER: Hüseyin Göçek (7), Serkan Gençerler (7), Nihat Samuk (7)

TRABZONSPOR: Tolga (7) - Ferhat (6), Hüseyin (8), Erdinç (6), Celaleddin (5) - Hasan (5), Ayman (6), Ceyhun (5) (Dk. 83 Mustafa 5), Gökdeniz (6) - Yattara (5) (Dk. 77 Ömer Rıza 4), Umut (6) (Dk. 90 Ersen)

SİVASSPOR: Petkovic (6) - Cem Can (4) (Dk. 46 Gürol 5), Murat (6), Servet (6), Hayrettin (6) - Yasir (5), Colosimo (5), Gürhan (6), İlhan (5) (Dk. 82 Gökhan) - Cvetkov (5) (Dk. 67 Serdar 4), Mehmet Yıldız (6)

l GOLLER: Dk. 38 Umut, Dk. 86 Mustafa Keçeli

l SARI KARTLAR: Ayman (Trabzon), Colosimo, Yasir (Sivas)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title