Haberler

Torku Konyaspor 5 Futbolcuyla Anlaştı

Güncelleme:

Konyaspor, Ömer Ali Şahiner, İshak Çakmak ve Tolga Ünlü'yle 2015, Selim Ay ve Recep Aydın'la ise 2016 yılına kadar sözleşme yeniledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor iç transferde, futbolcuları Ömer Ali Şahiner, İshak Çakmak ve Tolga Ünlü'yle 2015, Selim Ay ve Recep Aydın'la ise 2016 yılına kadar sözleşmelerini uzattı.

Tatlıcak Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Torku Konyaspor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Çimen ve futbolcular katıldı.

Torku Konyaspor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Çimen, "İki yıldır alt yapımızdan gelerek takımımızda oynayan arkadaşlarımızla bugün sözleşmelerimizi Selim ve Recep'le 2016 yılına kadar, Tolga ile 2015 yılına kadar uzattık. İnşallah bu süre içerisinde takımımızdan yıldızlar çıkacak. Bu 4-5 arkadaşımızdan bundan sonra katkı bekliyoruz" dedi.

İleri zamanlarda takıma 2 veya 3 tane daha futbolcu alacaklarını vurgulayan Çimen, "Görüştüğümüz oyuncular var. Kaç gündür basına da yansıdığı gibi Buffel ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Bugün veya yarın olumlu ya da olumsuz netleştireceğiz. Eğer o olmazsa, alternatif oyunculara bakacağız. 1 veya 2 tane de yerli oyuncu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE MAÇINI OYUN OLARAK KENDİMİZE BAZ ALMIYORUZ"

Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Çimen, "Biz takım olarak sezonu bu hafta başlamış sayıyoruz. Fenerbahçe maçını hem oyun olarak hem de maç olarak baz almıyoruz. Sivas ve Kasımpaşa maçlarında takımımızın gerçek güçlerini göreceğiz. İnşallah ligi iyi bir yerde bitirmeye çalışacağız" diye konuştu.

İmza töreninin ardından Torku Konyaspor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Çimen, futbolcuları tebrik etti. Sözleşmelerini uzatan futbolcular ise basın mensuplarına bayrak önünde poz verdiler. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ömer Ali Şahiner Torku Konyaspor İshak Çakmak Tolga Ünlü Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title