Haberler

Tff 3. Lig

Tff 3. Lig 2. Grup Takımlarından Tokatspor, İkinci Yarının İlk Maçında Ankara Demirspor'u Deplasmanda 1-0'lık Skorla Yenerek Ligde Çıkışa Geçti.

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Tokatspor, ikinci yarının ilk maçında Ankara Demirspor'u deplasmanda 1-0'lık skorla yenerek ligde çıkışa geçti.

Tokatspor Kulüp Başkanı Erkan Kapıcıoğlu, zirve mücadelesinde en karlı takımın bu hafta Tokatspor olduğuna dikkat çekerek, "Tokatspor deplasmanda aldığı galibiyetle ligin ikici yarsına 3 puanla başladı. Zirve mücadelesi veren diğer rakiplerimiz Kastamonuspor yenildi, Ofsppor ise berabere kaldı. Bu haftanın en karlı takımı Tokatspor oldu" dedi.

Kapıcıoğlu, Tokatspor'un perşembe günü evinde Gümüşhanespor maçı öncesinde Gaziosmanpaşa Stadyumu'nun zemini karla kaplı olduğuna dikkat çekti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Vejdi Ayça ise sahada kar temizliğinin başladığını, maç için gerekli ortamın sağlanacağını kaydetti.

(Nİ-SA-EE-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title