Haberler

Tenisçi Feliciano Lopez'in Boşandığı Eşi: Beni 200 Kadınla Aldattı

Güncelleme:

Tenisçi Feliciano Lopez'in boşandığı eşi, "Beni 200 kadınla aldattı, boşanmayı da kendisi istedi." dedi, Lopez ise "200 kadınla mı aldatmışım? Hiç fena değil." şeklinde cevap verdi.

İspanyol tenisçi Feliciano Lopez için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tek erkeklerde dünya 20 numarası olan 34 yaşındaki raketin eski karısı, Lopez'in kendisini aldatmasına dair bazı rakamlar verdi.

"BOŞANMAYI KENDİSİ İSTEDİ"

Evlilikten yalnız bir sene sonra boşanmalarında kocasının gözünün dışarda olmasının etkisine dikkat çeken Alba Carrillo, "Beni 200 kadınla aldattı. Boşanmayı da kendisi istedi. Evlendiğimizde kendisini seviyordum ve hâlâ da seviyorum. Bu yüzden hakkında, medyanın önünde kötü konuşmak istemiyorum" dedi.

"200 HİÇ FENA DEĞİL"

Carrillo'nun gündeme bomba gibi düşen açıklamasıyla ilgili görüşünü almak üzere mikrofonlar Lopez'e de çevrildi. Madrid havaalanında bu iddia kendisine sorulan İspanyol raket, "200 kadınla mı aldatmışım? Hiç de fena değil" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Feliciano Lopez Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

BAHTI GÜZEL OLMALI İNSANIN:

bu güzellikle 200 boynuz yediysen çirkin olsaydın demekki 2000 i falan geçerdi

5
2
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Ben daha fazla aldattım desem kimse inanmaz. Gerçektende aldattım ve de yakalanmadım. Zaten bir reklamın oldumu kadınlar meraktan geliyorlar vesselam. Aldatmak için Ekonomik güç ve Serbest zamana ihtiyaç var. Bu şartlar yoksa aldattınmı büyük olasılıklada yakalanırsın işin gerçeği bu.

2
1
yanıtYanıtla
A:

İNSANDA BİRAZ UTANMA ARLANMA OLUR. EDEP YAHU. .

3
0
yanıtYanıtla
Hebraist:

Yakusikli ama Midesiz erkek

2
1
yanıtYanıtla
İYİĞİTELER:

nerden biliyormuş tam 200 olduğunu yalan haber

2
0
yanıtYanıtla
A:

bir yıl 365 gün adam 200 kere aldattıysa hemen hemen 2 güne 1 başkasıyla olmuş demekki. Karısıda bunu kaldırıyor ve hala seviyorum diyebiliyor. . . .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title