Haberler

Tekden Denizlispor'da Moraller Bozuk

Güncelleme:

Tekden Denizlispor'da, Karşıyaka karşısında son dakikada yenilen golle alınan mağlubiyetin şoku yaşanıyor.

Tekden Denizlispor'da, Karşıyaka karşısında son dakikada yenilen golle alınan mağlubiyetin şoku yaşanırken, maç sonrası futbolcuları taşıyan otobüsün taşlanması moralleri iyice bozdu.

PTT 1. Lig'in 30. haftasında evinde Karşıyaka'yı ağırlayan Tekden Denizlispor, maçın son dakikasında eski futbolcusu Can Erdem'in attığı golle yenilerek evinde 7. yenilgisini aldı. Yaklaşık 6 bin taraftarının destek verdiği maçta alınan mağlubiyetin ardından oyuncuların büyük üzüntü yaşadığı gözlenirken, özellikle golün son dakikada gelmesi Denizlispor'da moralleri iyice bozdu.

Maçın ortada gidip geldiğini belirten Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Özellikle ikinci yarıda iyi top oynadık. Elimize geçen fırsatların hepsini değerlendirsek skor farklı olurdu ancak yine de son dakikada o golü yemememiz lazımdı. Bir anlık konsantrasyon eksikliği golü yememize neden oldu. Artık bu maçın ardından tüm maçlarımız daha da önem kazandı. Bundan sonra daha dikkatli bir şekilde puanları toplayacağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Can Erdem Karşıyaka Spor Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title