Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Bursa ekibi İnegölspor ile Pazar günü 13.30'da Malatya İnönü Stadı'nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı son çalışmayla tamamladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Bursa ekibi İnegölspor ile Pazar günü 13.30'da Malatya İnönü Stadı'nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı son çalışmayla tamamladı.

TFF Antrenman sahasında, teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sakatlıkları bulunan Uğur ile Eren takımdan ayrı çalışırken, hasta olan Gökhan Sinanoğlu çalışmaya katılmadı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Öte yandan Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Şahin Özer, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Özer, İnegölspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, "Pazar günü ligde ikinci sırada yer alan İnegölspor ile karşılaşacağız. Takımımız yaptığı son idmanla hazırlıklarını tamamladı. Takımımız Pazar günü sahada gerekeni yapacaktır. Taraftarlarımızı da bu önemli karşılaşmada stada bekliyoruz. Tribünlerin tamamı açık olacak. Taraftarlarımızın erken saatte maça gelmelerini bekliyoruz" dedi.

Özer, ligin ilk yarısını lider tamamlamak istediklerini kaydeden Özer, "Yükselen bir form grafiğimiz var. Biz bunu bekliyorduk. Çünkü bu sezon iskelet kadromuzun üzerine transferler yaptık. Her hafta takım olarak iyiye gideceğimizi biliyorduk. Çok şükür o doğrultuda ilerliyoruz. İnegölspor maçının ardından kalan 7 maçımızı ligde alt sıralarda yer alan takımlarla oynayacağız. Ama ne olursa olsun konsantrasyonumuzu bozmadan, her maça aynı ciddiyetle hazırlanıp, ilk yarıyı lider tamamlamak istiyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Şahin Özer İnegölspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title