Haberler

Spor Toto 2. Lig

Kırklarelispor 6 futbolcuyu renklerine bağladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor, 6 futbolcuyu renklerine bağladı.

Kırklarelispor'un Genel Menajeri Abdurrahman Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziosmanpaşaspor'dan Tayfun Esin, Tarsus İdmanyurdu'ndan Salim Kaya, Ünyespor'dan Özgür Çetiner, Nazilli Belediyespor'dan Fatih Özer ile 2 yıl, Çanakkale Dardanelspor'dan Gökhan Dönmez ve Tepecikspor'dan Osman Can Ural ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Transfer çalışmalarının sona erdiğini  belirten Güneş, transfer sezonu boyunca toplam 15 futbolcu ile anlaşmaya vardıklarını kaydetti.

Yeni transferler ile güçlerine güç kattıklarını ifade eden Güneş, "Kırklarelispor bu yıl hak ettiği yere gelecek. Ligi ilk 5 arasında bitireceğimizi düşünüyoruz. Çok iddialı bir ekiple mücadele edeceğiz.Yarın Eyüpspor ile kendi sahamızda karşılaşacağız. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. 3 puan kazanmak için mücadele edeceğiz. Alacağımzı 3 puanla lige iyi başlamak istiyoruz. Çalışmalarımızı tamamladık, karşılaşmayı bekliyoruz" diye konuştu. - Kırklareli

Kaynak: AA / Spor

Tarsus İdmanyurdu Gaziosmanpaşaspor Abdurrahman Güneş Kırklarelispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title