Haberler

Spor Toto 2. Lig

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, İskenderun Demirçelikspor maçından 3 puan alarak rahatlamak istediklerini söyledi.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, İskenderun Demirçelikspor maçından 3 puan alarak rahatlamak istediklerini söyledi.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup 30. hafta maçında deplasmanda İskenderun Demirçelikspor ile oynayacak olan Denizli Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor. Geçen hafta düşme hattındaki takımlardan Gaziosmanpaşaspor'a yenilerek hayal kırıklığı yaratan Denizli Belediyespor, deplasmanda karşılaşacağı İskenderun Demir Çelikspor maçını kazanarak, hem rahatlamak hem de son haftalara girilirken moral kazanmak istiyor.

Teknik Direktör Yaşar Güngör yönetiminde Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda yapılan antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Antrenman İskenderun Demir Çelikspor maçının provası şeklinde yapılan çift kale maç ile devam etti. Hüseyin ve İsmail'den sonra forvet oyuncusu Emrah da antrenmanda sakatlanırken, Emrah'ın İskenderun deplasmanında forma giyemeyeceği açıklandı.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör artık puan kaybına tahammülleri olmadığını belirterek, "Stres günümüz dünyasının her noktasında var. Bazı mesleklerde yaşam ve iş kalitesine de yansıyor. Sporcular gibi, bir yarış ortamında hizmet veren mesleklerde, bu stres durumunu çok görmekteyiz. Futbolculukta, bu stresli anların çok yaşandığı yerlerden birisidir. Önemli olan bu tip durumlarda kalındığında, o stresin doğru şekilde yönetilmesidir. Stresi yenersek, bulunduğumuz ortamdan daha kolay çıkarız. Çok zor bir 90 dakika bizleri bekliyor. Şartlar itibariyle 3 puan için sahaya çıkacağız. Alacağımız bir galibiyet, son haftalara girilirken bize ilaç gibi gelecektir" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İskenderun Demir Çelikspor Denizli Belediyespor Gaziosmanpaşaspor Yaşar Güngör Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title