Haberler

Sözeri: Bizi Yarı Yolda Bırakacak Karakterde Oyuncumuz Yok

Güncelleme:

Orduspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, kendilerini yarı yolda bırakacak karakterde oyuncularının olmadığını söyledi.

Orduspor'da bazı futbolculara transfer teklifleri yapılırken, teknik direktörü Erkan Sözeri, "Hiçbir oyuncumuz ekonomik anlamda olumsuzluk yaşamadığı müddetçe bu takımdan ayrılmaz. Bizi yarı yolda bırakacak karakterde oyuncumuz da yok" dedi.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, ligin ilk yarısını 36 puanla 3. sırada tamamlarken, ikinci yarının ilk maçında kendi evinde oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını Durugöl Orduspor Tesisleri'nde sürdürüyor.

Orduspor'un başarılı futbolcuları Anıl Taşdemir ve Ferhat Öztorun'a transfer teklifi olduğu yönünde çıkan haberleri değerlendiren Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Biz birlikte bir yola çıktık. Oyuncularımız ile konuşuyoruz. Oyuncularımız ile sezon başında bir anlaşma yaptık. Ekonomik bir olumsuzluk yaşamadıkları müddetçe bırakma gibi bir düşünceleri yok. Biz hiçbir oyuncumuzu kaybetmeyi düşünmüyoruz. Hiçbir oyuncumuz da ekonomik anlamda olumsuzluk yaşamadığı müddetçe bu takımdan ayrılmaz. Bizi yarı yolda bırakacak karakterde oyuncumuz da yok. Bu oyuncu gurubuyla sezon sonuna kadar gideceğiz" diye konuştu.

"İLK YARI PERFORMANSINI YAKALARSAK HEDEFE ULAŞIRIZ"

Sözeri, ikinci yarının çok zorlu geçeceğini belirterek, "Ara dönem iyi geçiyor. Sakatlarımızı yetiştirmeye çalışıyoruz. Sakatlarımız iyileştiğinde tam takım olacağız. Ara dönem çok az. Hemen maçlarımıza başlayacağız. İlk yarıyı iyi bir yerde bitirdik. İkinci yarı daha zorlu geçecek. Hem düşme potası hem play-off, hem de ilk iki mücadelesi çok zor olacak. Dolayısıyla çoğu takım belki bu performansı yakalayamayacak. Biz bu performansı yakalarsak hedefe ulaşırız" ifadelerini kullandı.

"FERHAT 1-2 HAFTA YOK"

Orduspor'un savunmadaki önemli ismi Ferhat'ın Adanaspor karşılaşmasına yetişemeyeceğini söyleyen Sözeri, "Adanaspor maçında Kaleci Ferhat, Eren ve Ufukhan yok. Bugün bir kötü haber daha aldık. Şanlıurfaspor karşılaşmasında aldığı darbe sonucu sakatlanan Ferhat'ın dizinin arka kısmında yırtık olduğu söylendi. Tedavilerine başlanacak. Doktorların söylediği 1-2 hafta sürermiş. Bizim için talihsiz bir olay ama sonuçta sahaya 11 kişi çıkacağız" dedi.

"BİZİM OYUNCULARIMIZ SADECE FUTBOLLA İLGİLENİYORLAR"

Sözeri, taraftarlara destek çağrısında bulunarak, "Taraftarımız bu takımın ilk yarı neler verdiğini gördü. Destekler için teşekkür ediyoruz. 'Birlikten kuvvet doğar' diye her zaman söylemişizdir. Birlikteliğimiz sürdüğü müddetçe biz de bu performansı sürdürmeye çalışacağız. Emin adımlar ile yolumuza devam edeceğiz. Bize inansınlar güvensinler. Biz onları mahcup etmeyecek mücadelenin içerisinde olacağız. Bu savaşın içinde, saygı duyulacak bir mücadelenin içinde olacağız. Bizim oyuncularımız sadece futbolla ilgileniyorlar. Bunun en açık örneği, kanıtı ilk yarıda tek kırmızı kart görmeden bu kadar puanı toplayan bir takım olmamızdır" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ferhat Öztorun Anıl Taşdemir Adanaspor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title