Haberler

Sinan Şamil Sam'ın Hastanesi Değiştirildi

Güncelleme:

Karaciğer yetmezliği nedeniyle Sancaktepe'de tedavi gören Sinan Şamil Sam, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne nakledildi. Doktoru, "Karaciğer nakli bekliyoruz." dedi.

Karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören eski dünya kıtalararası ağır sıklet boks şampiyonu Sinan Şamil Sam'ın hastanesi değiştirildi.

Sinan Şamil Sam'ın tedavisini takip eden doktor Adnan Bağrıaçık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce Sancaktepe Via Hospital'da yoğun bakım servisinde yatan eski sporcunun, Başbakanlık yetkililerinin de devreye girmesiyle Pendik'te bulunan Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne nakledildiğini söyledi.

"KARACİĞER NAKLİNİN GERÇEKLEŞMESİNİ UMUT EDİYORUZ"

Sam'ın karaciğer nakli sırasının üstlerinde olduğunu aktaran Bağrıaçık, "Şu an için bir karaciğer nakil söz konusu değil ama durumunun aciliyetinden dolayı üst sıralarda yer alıyor. Organ naklini yeni hastanesinde bekleyecek. İnşallah kısa zaman içinde de karaciğer naklinin gerçekleşmesini umut ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Marmara Üniversitesi Adnan Bağrıaçık Sinan Şamil Sam Sancaktepe Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

ilbey:

allah şafi sıfatıyla inşallah şifasını verir

13
0
yanıtYanıtla
Antipatik Mobil-IOS:

Yeter artık her gün ilk haberlerde bu var bunun gibi karaciğer yetmezliği çeken binlerce insan var hangisi umrunuzda ...

5
4
yanıtYanıtla
alli:

yavaşşş ( kıskandın mı) şampiyonu değilde senimi haber yapacaklar

yanıt2
yanıt0
süvaribey:

vatan haini bölücü örgüt üyesi olsaydı hemen kampanyalar düzenlenir, tüm basın yalakalık olsun diye her gün tv de haber yapar ve tedavisi için her kurum seferber olur kurtarırlardı. Bu kim ki!? Alt tarafı milli bir boksör. Dünyaya karşı Türk''ün gücünü göstermiş, göğsümüzü kabartmış bir MİLLİ SPORCU.

8
1
yanıtYanıtla
Urfalı:

Allah acil şifaalar versin benim güzel bir dostumdur .Almanyada ikamet ederken.Büyük geçmiş olsun.

5
0
yanıtYanıtla
fuat avni:

Geçmiş olsun babacan alah tez zamanda yüzüne gulsun sifa versin kardeşim.

4
0
yanıtYanıtla
Urfalı:

Allah acil şifaalar versin.Kendileri iyi bir dostumdur.Büyük geçmiş olsun

3
0
yanıtYanıtla
benim fikrim:

bu boxu spordan kaldırmak lazım, ileride ciddi hastalıklar çıkıyor.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title