Haberler

Sil Baştan Başlamak...rakip Slovakya!

Dünya'da futbol heyecanı milli maçlar ile devam ederken, A Milli Futbol Takımımız da hazırlık maçında Slovakya ile karşılaşacak.

Dünya'da futbol heyecanı milli maçlar ile devam ederken, A Milli Futbol Takımımız da hazırlık maçında Slovakya ile karşılaşacak. Bursa Atatürk Stadı'nda Saat 20: 30'da başlayacak maçta, Almanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Thorsten Kinhöfer düdük çalacak. Kinhöfer'in yardımcılıklarını ise Detlef Scheppe ve Stefan Lupp yapacak.

A Haber'den naklen ekranlara gelecek bu zorlu karşılaşmayı Sporx.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla da dakika dakika takip edebilirsiniz. Dilerseniz Twitter üzerinden, #sporxcanli hashtag'i ile yorum yazarak Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden yorumlarınızın gözükmesini sağlayabilir ve bu şekilde, maçla ilgili görüşlerinizi an be an iletebilirsiniz.

AVCI VE DEMİRÖREN İLK KEZ

Dünyaca ünlü Hollandalı teknik adam Guus Hiddink yönetiminde 2012 Avrupa Şampiyonası finallerine katılamayarak düş kırıklığı yaratan ay-yıldızlı ekip, yeni teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde, yenilenmiş kadrosuyla, 2012'deki ilk sınavını Bursa'da Slovakya'ya karşı verecek.

Bu hazırlık maçı ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına seçilen Yıldırım Demirören'in de koltuğa oturmasının ardından ilk milli heyecanı olacak.

KADRODA 8 YENİ OYUNCU

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın Slovakya maçının aday kadrosuna çağırdığı 27 oyuncu arasında 8'i ilk kez aday kadroya davet edildi.

Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım, Bursasporlu Serdar Aziz, Galatasaraylı Semih Kaya, Eskişehirsporlu Alper Potuk, Trabzonsporlu Olcan Adın, Kaiserslautern'den Olcay Şahan, Gençlerbirliği'nden Soner Aydoğdu ve Beşiktaşlı Mustafa Pektemek ilk kez A Milli Takım aday kadrosuna çağrılmanın heyecanı içinde.

SLOVAKYA'DA TANIDIK 5 İSİM

A Milli Futbol Takımı'nın hazırlık maçında karşı karşıya geleceği Slovakya'nın aday kadrosunda Spor Toto Süper Lig'de halen forma giyen 5 futbolcu bulunuyor.

Kayserispor'dan Peter Pekarik, Trabzonspor'dan Marek Cech, Fenerbahçe'den Miroslav Stoch, Bursaspor'dan Stanislav Sestak ve Beşiktaş'tan Filip Holosko, görev verilmesi durumunda ay-yıldızlı ekibe karşı oynayacak.

%%ANKET_2007%%

MUHTEMEL 11'LER

TÜRKİYE

Sinan Bolat

Gökhan Gönül

Semih Kaya

Ömer Toprak

Hasan Ali Kaldırım

Arda Turan

Mehmet Topal

Selçuk İnan

Olcan Adın

Mustafa Pektemek

Umut Bulut

SLOVAKYA

Jan Mucha

Radoslav Zabavnik

Martin Skrtel

Tomas Hubocan

Marek Cech

Marek Hamsik

Wladimir Weiss

Kamil Kopunek

Miroslav Stoch

Filip Holosko

Stanislav Sestak

STAT: Bursa Atatürk Stadı

SAAT: 20: 30

HAKEM: Thorsten Kinhöfer

YAYIN: A Haber & Sporx Canlı Anlatım Servisi

A MİLLİ TAKIMIN 489. MAÇI

A Milli Takımımız, Slovakya ile oynayacağı karşılaşma ile birlikte birlikte 489. karşılaşmasına çıkacak.

Millilerimiz, 259'i resmi, 229'u özel olmak üzere geride kalan toplam 488 maçta, 175 galibiyet, 116 beraberlik alırken, 197 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekibimiz, bu maçlarda toplam 629 gol atarken, kalesinde ise 730 gol gördü.

SLOVAKYA İLE 6. RANDEVU

A Millilerimiz, Slovakya ile ise tarihindeki 6. maçına çıkacak. Millilerimiz şimdiye kadar oynanan 4'ü resmi, 1'i özel 5 maçtan 4'nü kazanırken, 1 karşılaşma da berabere kaldı. Ay yıldızlı ekibimiz bu karşılaşmalarda attığı 7 gole karşılık kalesinde 1 gol gördü.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Abdullah Avcı Sil Baştan Slovakya Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title