Haberler

Siirt Spor Tekrar Masaya Yatırıldı

Güncelleme:

Siirt spor'un son durumu Valilikte masaya yatırıldı. Ak Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve eski Siirt spor kulüp başkanı Adnan Öktüren, Vali Ahmet ile görüştü.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Siirt Spor'un içinde bulunduğu durumdan kurtarılması için bir dizi çalışma başlatıldığı öğrenildi. Konuyla ilgili edinilen bilgiye göre ise Vali Ahmet Aydın, Siirt Ak Parti Milletvekili Osman Ören ve eski Siirt spor kulüp başkanı Adnan Öktüren ile görüştükleri öğrenildi.

Siirt spor'un kurtulması için Vali Ahmet Aydın'dan destek isteyen Osman Ören ve Adnan Öktüren, takımın düşmemesi için el birliği ile çalışma yapılması talebinde bulundukları öğrenildi. Yapılan toplantıda Vali Ahmet Aydın ise takıma sahip çıkmak isteyen bir başkanın önüne açmak için ellerinden geleni yapacaklarını ve takım düşmemesi için Valilik olarak büyük çabalar sarf ettiklerini açıkladı.

Takım son durumu hakkında ise görüşlerini bildiren Siirt spor taraftarları ise takımı bu duruma düşürenlerin kamuoyunda hesap vermesi gerektiğini ve takımın düşmemesi için gerek Vali Ahmet Aydın, Milletvekilleri ve İş adamlarının destek çıkmasını istediklerini açıkladılar.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Spor

Ahmet Aydın Osman Ören Ak Parti Siirt Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title