Haberler

Seyrantepe Projesi İptal mi

Seyrantepe Projesi İçin TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın " Bu Şartlarda Stadı Yapamayız" Sözlerini Söylediği İddiası Cimbom'u Çılgına Çevirdi.

Seyrantepe projesi için TOKİ başkanı Erdoğan Bayraktar'ın " Bu şartlarda stadı yapamayız" sözlerini söylediği iddiası Cimbom'u çılgına çevirdi.

Bir gazetenin ana sayfadan manşetten girdiği habere göre G.Saray'ın stad için çıkarttığı maliyeti çok bulan TOKİ başkanı Erdoğan Bayraktar " Dün ihaleye çıkacaktık. Fakat keşif ve metraj maliyetleri çok yüksek. Bu şartlar altında biz bu stadı yapamayız. Ancak yaptığımız araştırma ve çalışmalar sonucunda gördük ki bölgede keşif ve metraj maliyetleri çok yüksek. Bu şartlar altında TOKİ, stadı inşa edemez. Şu anda malliyet düşürmeye çalışıyoruz. İhaleye çıkabilmemiz için maliyetleri düşürmemiz şart" şeklindeki demeci G.Saray yönetimini çılgına çevirdi.

Başkan Özhan Canaydın ve konuyla ilgilenen yönetici, eski Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Işın Çelebi derhal haberin nasıl çıktığını araştırmaya başladı. Saat 09.45'te görüşlerini aldığımız Işın Çelebi " Ben sürekli olarak TOKİ başkanı sayın Bayraktar ile temas halindeyim. İhale şartlarımız aynı şekilde devam ediyor. Çark dönüyor ve gereken çalışmalar yapılıyor. G.Saraylılar içini ferah tutsun. İhaleyle ilgili hiç bir aksilik yok" dedi.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title