Haberler

Selçuk Dereli: Cüneyt Çakır Kartlar Konusunda Hata Yaptı

Güncelleme:

FIFA kokartlı eski hakem Selçuk Dereli, "Yönettiği maçlarda büyük hatalar yapmadı ama kartlarda ciddi eksiklikleri vardı. Çakır'ın da bu seneki performansı geçmiş yılların gerisinde." dedi.

UEFA, son dakika kararıyla Cüneyt Çakır'a veda etti. Son olarak dün oynanan İtalya - İspanya maçında görev alan Cüneyt Çakır ve ekibine turnuvanın geri kalanında maç yönetemeyecekleri bildirildi ve kendilerine teşekkür edildi.

Cüneyt Çakır'ın Euro 2016'ya veda etmesini yorumlayan FIFA kokartlı eski hakem Selçuk Dereli şunları söyledi:

"KARTLARDA EKSİKLİĞİ VARDI"

Yönettiği maçlarda büyük hatalar yapmadı ama kart uygulamalarında ciddi eksiklikleri vardı. Bu turdan sonra UEFA'nın maç verebilmesi için sadece bu turnuvadaki değil sezonun genelindeki performansına bakılır. Cüneyt Çakır'ın da bu seneki performansı geçmiş yılların gerisinde. Finali tam anlamıyla hak etti diyemeyiz.

(Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Selçuk Dereli Cüneyt Çakır İspanya İtalya Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

KARİZMALAR YERLE BİZ OLMUŞ.:

YAV SELÇUK DERELİ, SENİN DE HAKEMLİĞİNİ BİLİRİZ BİZ. . . . SEN ŞUNA ''''O KADAR GÖKLERE ÇIKARILAN İNGİLİZ MİLLİ TAKIMI ÜÇYÜZ OTUZBİN NÜFUSLU İZLANDA''YA YENİLDİKLERİ İÇİN FİNAL MAÇINI İNGİLİZ HAKEMLERE VERİP ÇİZİLEN KARİZMAYI DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORLAR'' ''DESENE ARKADAŞ YA. .

16
0
yanıtYanıtla
XXXX:

YAZIKLAR OLSUN SANA VE SENİN GİBİLERE BİR KEREDE DESTEK OLUN LAN

3
2
yanıtYanıtla
EIT:

ODA BIR ISAN HER SEYI GÖREMEZYA OYUNCULAR HER TÜRLÜ HILLEYE AS VURUYORLAR POZISYON ITIBARIYLA TAM GÖRÜKEME BLIYOR NITEKIM GÖRÜNTÜLERE IYI BAKTIGINIZDA AP ACIK GÖRÜLÜYOR FTBLU OYNIYANLA SEYREDEN BIROLAMAZ AYNII YÖNETENLE SEYREDENE BR OLAMAZ TELEVIZYONLAR HER ÖNDEN CEKIM YAPABLIYOR AMA HAKEMIN TEK GÖRME POZIYONU VAR

1
1
yanıtYanıtla
sıkıysa onlara vda aynı davran:

Türkiye de cart diye kart gösteriyor da Avrupa da eli titriyor.

1
0
yanıtYanıtla
RAMAZAN YANBUL:

TÜRKİYE M, L, TAKIMI YOKSA CÜNEYİT ÇAKIRDA YOK BU KADAR BASİT

0
0
yanıtYanıtla
horozz:

senide çok gördük neden kaçtın neden bıraktın düdüğü düdük

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title