Haberler

Samsunspor'a Azeri Sol Bek

Samsunspor, Türk asıllı Azeri futbolcu 27 yaşındaki Ufuk Budak ile sözleşme imzaladı.

Samsunspor, Türk asıllı Azeri futbolcu 27 yaşındaki Ufuk Budak ile sözleşme imzaladı.

Yaz transfer sezonunun en hızlı takımlarından olan Samsunspor, iç transferde Furkan Köse, Ercan Yazıcı'nın ardından Ekram Reşmen, Abddülkerim Bardakçı, Caner Koca, John Chibuike, Çağrı Ortakaya, Oğuz Gürbulak ve Hasan Hatipoğlu'nun ardından geçen sezonun ilk yarısını Süper Lig'de Kayserispor'da, 2. yarısını ise TFF 1. Lig'de Manisaspor'da geçiren ve 12 kez Azerbaycan Milli Takımı formasını giyen Ufuk Budak ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak toplamda 10. transferini yaptı.

Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine Samsunspor Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh, Sportif Direktör Coşkun Zeren ve Ufuk Budak katıldı.

İmza töreninde konuşan Samsunspor Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh, Ufuk'un Samsunspor'u seçmekte doğru tercih yaptığını, birlikte büyük başarıların altına imza atacaklarını söyledi.

2 yıllık sözleşmeye imza atan Ufuk Budak ise, "Samsunspor'a geldiğim için çok mutluyum. Çok büyük bir camia, kulübe geldim. Burası taraftarıyla birlikte tam bir futbol şehri. İnşallah başarılı oluruz. Takımımızı Süper Lig'e çıkartmak için oynayacağım. Her iki taraf için de hayırlısı olur inşallah" dedi.

Ufuk Budak, konuşmaların ardından kendisini 2 yıllığına kırmızı-beyazlı takıma bağlayan sözleşmeye imza atarak, Samsunspor flaması ile poz verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ercan Yazıcı Furkan Köse Ufuk Budak Samsunspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title