Haberler

Şampiyon Olan Takıma Balıktan Madalya

Şampiyon olan takıma balıktan madalya Şampiyonluk kutlamasında futbolculara balıktan madalya taktıİSTANBUL - Süper amatör ligde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Beylikdüzüspor için Balıkçı Kenan Balcı, şampiyonluk kutlaması düzenledi.

Şampiyon olan takıma balıktan madalya

Şampiyonluk kutlamasında futbolculara balıktan madalya taktı

İSTANBUL - Süper amatör ligde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Beylikdüzüspor için Balıkçı Kenan Balcı, şampiyonluk kutlaması düzenledi. Kutlama yemeğinin ardından Balıkçı Kenan futbolculara balıktan madalya takdim etti.

Süper Amatör kümede aldığı başarıların ardından BAL (Bölgesel Amatör Lige) yükselmek için baraj maçı oynayan Beylikdüzüspor rakibini yenerek 2007-2008 sezonunda düştüğü lige yeniden çıktı. Son baraj maçında rakibi Çıksalın'ı 1-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lige yükselen Beylikdüzüspor için Balıkçı Kenan Restoranı sahibi Kenan Balcı, şampiyonluk kutlaması düzenledi. Şampiyonluk kutlamasına futbolcuların yanı sıra Beylikdüzü Belediyesi Başkan Vekili Ömer Şatır, Beylikdüzüspor'da Kulüp Başkanı Ömer Küçüksarı, kulüp yöneticileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Restorana gelen Beylikdüzüspor taraftarları takımlarını meşalelerle karşıladı. Balıkçı Kenan futbolculara balık ikramında bulundu. Kutlama yemeğinin ardından ilginç anlar yaşandı.Normal madalya takılacağını sanan futbolculara Balıkçı Kenan,takım oyuncularının boyunlarına ödül olarak 3'er kiloluk balık madalyası taktı. Neşeli anların yaşandığı kutlamalarda oyuncular yeni başarıların sözünü verdi. Takımının şampiyonluk golünü atan Sinan Demircan şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını dile getirdi. Balık madalyanın sürpriz olduğunu dile getiren Demircan "Çok güzel oldu bizim için de sürpriz oldu. Şu an çok güzel bir koku var üzerimde inşallah bu koku gitmez üstümden bir ayda" dedi.

Kaleci Barbaros Canbey ise, "Madalyam şaşırtıcı ilk defa böyle bir madalya alıyorum. Bir daha ki sene şampiyon olursak köpek balığı falan verir herhalde" şeklinde konuştu.

Takım için şampiyonluk kutlaması düzenleyen Kenan Balcı da mutluluğunu dile getirerek, " Takımımız şampiyon oldu. Bir üst lige çıktı. Çok gururluyuz. Konuklarımıza eğlenceler düzenledik. Yemek ikramlarımız oldu. Şen şakrak gümbür gümbür gidiyor maşallah. Takımımız her zaman destekçisiyiz. Ortam çok güzel" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sinan Demircan Kenan Balcı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title