Haberler

Sakarya: Sakaryaspor'da İmzalar

Turkcell Süper Ligi'nin yeni ekibi Sakaryaspor, Ankaraspor'dan Murat Erdoğan ve İstanbulspor'dan Ferdi Tatlı'yı transfer etti.

Turkcell Süper Ligi'nin yeni ekibi Sakaryaspor, Ankaraspor'dan Murat Erdoğan ve İstanbulspor'dan Ferdi Tatlı'yı transfer etti.

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri'nde, kulüp başkan vekili Rıdvan Duran ile yönetim kurulu üyeleri Gültekin Oba, Osman Kaya ve Erol Şenkardeş'in katıldığı imza töreninde geçen sezon Ankaraspor forması giyen Murat Erdoğan ve İstanbulspor forması giyen Ferdi Tatlı ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı.

Sakaryaspor Kulübü Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Rıdvan Duran, iyi bir takım oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, her iki futbolcunun Sakaryaspor'a büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

İmza sonrası konuşan Murat Erdoğan, Sakaryaspor'un teklifini severek kabul ettiğini ve takımın başarısı için çalışacağını belirtti. Sakaryaspor'u daha iyi yerlere taşımak istediğini ifade eden Murat Erdoğan, "Ben Sakaryaspor'a inandığım için geldim. Sakaryaspor'un bana talip olması, benim için de sürpriz oldu. Çok centilmen bir taraftarı var. Sakaryaspor centilmenliğiyle de ön plana çıkan bir takım'' dedi.

Ferdi Tatlı ise, Sakaryaspor'un hedefleri olan bir takım olduğunu ve bunun gerçekleşmesi için mücadele edeceğini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title