Haberler

Sadri Şener: Önce Yönetimi Devirin, Sonra Hesap Sorarsınız

Güncelleme:

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, mevcut yönetimi eleştirerek "Önce devirin, sonra hesap sorarsınız. Hesap sorun ki bir daha böyle işlere aday olmasınlar." dedi.

Trabzonspor camiasında sıkça konuşulan 'çatı aday' konusunda eski Başkan Sadri Şener ilginç açıklamalarda bulundu. Yönetimi eleştiren Şener, "Önce devireceksin ki, sonra hesap sorasın" dedi.

Çatı adayın ilerleyen süreçte konuşulacak bir konu olduğunu belirten Şener, "Şu anda mevcut yönetimi kulüpten temizlemek lazım, bu yönetim temizlendikten sonra başkan kim olursa olsun" ifadelerini kullandı.

İşte Sadri Şener'in açıklamaları:

"BAŞKAN ADAYLARI ZOR İŞE SOYUNUYOR"

"Önce kulübün bu durumunu çözmek lazım ardından diğer işlere bakmak lazım. Başkan adayları zor bir işe soyunuyorlar haklarında hayırlısını diliyorum. Yargıtay'dan karar çıkması durumunda 45 gün içinde kongre yapılması gerek. Sonra bu kongrenin ardından aralık ayında bir kongre daha yapılmak zorunda...

"ÖNCE YÖNETİMİ DEVİRECEKSİN"

"Benim zamanımdaki gelir dengesi ile bu borç ödenmez. Yeni bir takım gelir getirici projeler üretilmesi lazım. Kulüplerde geliri artırmak adına mutlak suretle saha sonuçlarının iyi olması gerekir. Alamazsa kulübe gelir getirmek mümkün değil. Gelir getirecek unsurlardan bir tanesinin de Trabzonspor'un şampiyonlar ligi'ne gitmesi... Öyle 40 bin kişilik stadı dolduracak halleri de yok. 5 bin kişi zor maça gidiyor. Bunlarla bu işler olmaz. Önce yönetimi devireceksin ardından hesap soracaksın ki bir daha böyle işlere aday olmasınlar"

"ADAYLAR KORKMASIN"

"Benim tanıdığım Faruk Özak böyle bir şey yapmaz. Faruk Bey 70 yaşında ben 64 yaşındayım. Ben ilk başkan olduğumda 38 yaşındaydım. Adaylar korkmasınlar. Benim gibi para kaybetmeyi de göze alsınlar."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Sadri Şener Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (4)

61sürmenelı:

sanane suan takım ıyı yolda gayet ıyı. . . kötu mu gıdıyor sankı de konusuyon. . sen ısımıze karısma bız bu kadroyla ve futbolla mutluyuz

8
30
yanıtYanıtla
caferMobil-ANDROID:

Sadri bey sen başkan değilmiydin aziz yıldırımın fenerbahçe si senin şampiyon luğunu şike yoluyla gasp edip elinden alan yazıklar olsun tuh sana

5
1
yanıtYanıtla
murat akbulut:

Bu takimda iyi oynamiyor puanlara aldanmayin futbolcular havaya girmis onlem almaliyiz

1
0
yanıtYanıtla
dogrucu:

Sadri baskan biraz edep yahu. Aziz baskana sahsi ticari islerin icin Trabzonu kurban ettin. Simdi hangi yuzle konusuyorsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title