Haberler

Rizesporlu Sercan Kaya Trafik Kazası Geçirdi

Güncelleme:

Çaykur Rizespor'un yıldız oyuncusu Sercan Kaya, Trabzon'un Sürmene ilçesinde trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası açıklama yapan Sercan, "Çok şükür iyiyim." dedi.

Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un yıldız oyuncusu Sercan Kaya, Trabzon'un Sürmene İlçesinde trafik kazası geçirdi.

BUZLANMADAN DOLAYI HAKİMİYETİ KAYBETTİ

Rizespor'un bugünkü kampına katılmak üzere Trabzon havalimanına yetişmek için Rize'den 61 AV 165 plakalı araç ile yola çıkan deneyimli oyuncu Kaya, Sürmene'nin girişinde buzlanmadan dolayı kayan arabasının direksiyon hakimiyetini kaybetti.



YARA ALMADAN KURTULDU

Araçta Kaya'nın ailesinden Mehmet Sağlam da bulunuyordu. Araçtan yara almadan çıkan futbolcu ve kuzenini sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SERCAN: ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM

Kaza sonrası Haber61'e açıklama yapan Kaya, "Rize'de bulunan eşyalarımı aldım ve kampa katılmak üzere Trabzon'a hareket ediyordum. Bir anda Sürmene'de kaza geçirdim ve yaralanmadan araçtan çıktım. Çok şükür iyiyim."dedi.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sercan Kaya Sürmene Trabzon Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Özkan durakMobil-ANDROID:

geçmiş olsun

0
0
yanıtYanıtla
seferMobil-ANDROID:

geçmiş olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title