Haberler

Real Madrid, James Rodriguez'i Satış Listesine Koydu

Güncelleme:

Real Madrid, 75 milyon Euro bedelle transfer ettiği Kolombiyalı yıldız James Rodriguez'i takımdan gönderilecekler listesine koydu.

İspanyol devi Real Madrid, 25 yaşındaki Kolombiyalı orta saha oyuncusu James Rodriguez'i gözden çıkardı. Marca Gazetesi'ndeki habere göre, teknik direktör Zinedine Zidane ve yöneticiler, yıldız oyuncunun akıbeti konusunda ayrılık kararını aldı. Yönetim, James Rodriguez'in menajeri Jorge Mendes'e diğer seçenekleri düşünmeleri gerektiğini iletti.

BEKLENENİ VEREMEDİ

2014 Dünya Kupası'nda Altın Ayakkabı'nın sahibi olan James, Real Madrid'teki ilk yılında başarılı bir performans gösterse de Rafa Benitez ve Zidane dönemlerinde bekleneni veremedi. James, daha önce takımdan ayrılmak istemediğini ve daha fazla süre almak için çalışacağını söylemişti.

75 MİLYON EURO'YA ALINDI

Real Madrid kulübü şimdi 2014 yılında 75 milyon Euro karşılığında Monaco'dan transfer ettiği James Rodriguez'i uygun bir fiyat karşılığında satmak istiyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Zinedine Zidane James Rodriguez Real Madrid Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title