Haberler

Prandelli'den Galatasaray'a 4,5 Milyon Euroluk Dava

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli ve yardımcıları, alacakları için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne başvurdu.

Galatasaray Kulübü'nün eski teknik direktörü Cesare Prandelli ve yardımcılarının alacakları için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurduğu bildirildi.

4,5 MİLYON EURO'LUK DAVA

Cesare Prandelli, 4 milyon 596 bin Euro'luk alacaklarının Galatasaray'dan tahsili talebiyle CAS'a başvurdu. Sarı-kırmızılıların Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklama şöyle; "Sözleşmelerinin süresinden önce feshedilmiş olduğu gerekçesi ile futbol takımımızın eski teknik direktörü Cesare Prandelli ve yardımcıları Renzo Casaletto, Giambattista Venturati, Gabriale Pin, Silvia Berti ve Vincenzo Di sözleşmesel alacaklarının tahsili talebiyle CAS'a başvuruda bulunmuşlardır. CAS'taki yargılanmaya ilişkin gerekli olan işlemlere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Cesare Prandelli Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

Can:

5 para etmez bi ligte elin yabancilarina yedirdiginiz bu paralara yaziklar olsun

21
1
yanıtYanıtla
MAVİ:

para komidinin üstünde :)

11
1
yanıtYanıtla
ah ulan:

özledik seni pıro :)

8
3
yanıtYanıtla
mahircanMobil-ANDROID:

yaziklar olsun

6
2
yanıtYanıtla
KAYSERILI:

akp yapmistir SABRI futbolu biraksin baskan olsun

4
4
yanıtYanıtla
hızır güveliMobil-ANDROID:

bu davayi unal aysala yuklemek lazim hani bi laf varya vatan hayini bu adamda galatasaray hayinidir bu kişi artik galatasaray in kapisindan içeri girmesin

3
3
yanıtYanıtla
hako:

taraftarların gözlerini boyamak için gereksiz kişilere fazla para veriyorlar sonrada altından kalmıyorlar işte buda türk futbolun ne hallerde olduğunu gösteriyor . yatırım bile yapılamıyor

4
2
yanıtYanıtla
GURBETCI:

Hani gonuladamiydi sozlesmede tazminatyoktu aysal efendi trt de utanmadan yalan soylemis millete kulupte akilliysa aysali ibra etmez sinhesabiniversin aysal efendi

3
0
yanıtYanıtla
bio:

Bu GS. bu adamın parasını ödememişmiydi. . Gazetelerde çarşaf çarşaf çıkan hakkını ödedik haberleri demek ki düzmeceymiş. . . Ama korkunun ecele faydası yok UEFA. araya girdimi her nasılsa ödetir. . . .

2
0
yanıtYanıtla
OLAYIN DIGER YÖNÜ,,,:

Bu futbolla ilgilenen insanlar, bu paralarin hesabini ALLAHA nasil verecekler, , ülkemizde cöpten yiyecek toplayan insanlar durup dururken, , milyonlarca dolarlari heba eden zihniyet acaba ALLAHA nasil hesap verecekler, , , ?

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title