Haberler

Pes Meireles!

Yusuf Kenan Çalık Fenerbahçe'nin derbideki ilk yarı performansını değerlendirdi.

Orta sahada baskıyı yoğun tutarak başladı Fenerbahçe. Bu presle rakibine top kaybı yaptırıp uzun toplarla Emenike ve Sow'u beslemekti amaç. İyi başlangıç yerini golün şokuna bıraktı adeta. Alves'in oyuncusunu takip ettiği pozisyonda Almeida bekletmeden attığı pasla Olcay'a muazzam bir gol pozisyonu yarattı. Olcay'ın çalımı ve vuruşu da takdire şayandı. Sadece golde yediği çalım nedeniyle değil, yaptıklarının tümüyle ilk yarının en verimsiz ismi Gökhan Gönül oldu Fenerbahçe adına. Sarı-lacivertlilerin attığı gol ise Ersun Hoca'nın isteğini sahaya yansıtan pozisyonlardan biri oldu. Savunmanın arkasına atılan topu Sow'la buluşturan sarı-lacivertliler Emenike'nin takipçiliğiyle golü de buldu.

Ersun Hoca'nın Emenike ve yoğun pres tercihlerinin ilk 45 dakika itibariyle başarılı olduğunu gördük. Fenerbahçe forvetleri başta Emenike olmak üzere siyah-beyazlı oyuncuların önde savunma tercihini çok iyi değerlendirdiler. İkinci gol de yine bir ara top eseriydi, Alper'in pası, Emenike'nin soğukkanlılığı her şey kusursuzdu. Zaten sahanın ilk 45 dakikada Fenerbahçe adına en iyileri bu ikiliydi.

Yenilen ikinci gol ciddi bir pozisyon hatasından geldi. Çıkmakla oyuncusunu takip etmek arasında kalan Alves, Almeida'ya adeta al da at dedi. Üçüncü golde ofsaytı bozan Gökhan kadar, 45'i böyle geçeyim sonra bakarız diyerek orta sahayı güçlendirmeyen Ersun Hocanın da payı var.

Meireles'in kırmızı kartı için söyleyecek sözüm bile yok. Bir insan bu kadar insafsızca müdahalede bulunamaz. Ayıptır! Takım arkadaşlarına yaptığın ayıptan bahsetmiyorum bile. Bu bir değil iki değil, cezasız kaldıkça, kralsın dedikçe daha da yapmaya devam ediyor. Helal yapana da, desteğini esirgemeyene de!

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Raul Meireles Kenan Çalık Moussa Sow Fenerbahçe Spor Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title