Haberler

Pereira'nın Takımı Soyunma Odasına Girene Kadar Beklemesi Taraftarları Sevindirdi

Güncelleme:

Vitor Pereira'nın çıkan olaylar sonrasında soğukkanlı bir şekilde takımı içeriye sokması, taraftarın beğenisini kazandı. Ersun Yanal, maçta soyunma odasına doğru koşmuştu.

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Vitor Pereira, Avni Aker Stadı'nda yaşanan tribün olayları sırasında soğukkanlı hareketleri ve takımının başında durması ile sosyal medyada takdir topladı. Portekizli teknik adam, sahaya Trabzonsporlu taraftarların girdiği anlarda oyuncularına seslenerek soyunma odasına geçmelerini istedi. Tek tek oyuncularını bekleyerek içeri sokan Pereira'nın bu hareketi, Fenerbahçeli taraftarların övgüsünü aldı.

YANAL SOYUNMA ODASINA KOŞMUŞTU

Geçmiş dönemde Fenerbahçe'nin teknik direktörü olan Ersun Yanal ise 10 Mart 2014 tarihinde tatil edilen Trabzonspor maçındaki olaylar sırasında takımını beklemeden soyunma odasına doğru koşmuştu.

Statta çıkan olaylardan sonra Yanal'ın soyunma odasına koşarak gitmesi o günlerde çok konuşulmuş ve "Kendini kurtardı, takımı bırakıp kaçtı" yorumlarına neden olmuştu.

"ORADA KALMAM, KİTLELERİ TAHRİK EDEBİLİRDİ"

Yanal o dönem yaptığı açıklamada ise kendisini savunmuş ve "Orada kalmam, kitleleri tahrik edebilirdi. Ben Trabzon'da çalıştım. Halkın tepkilerini, öfkesini biliyorum. Böyle bir olaya yol açmamak için koridora geçtim" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe taraftarlarının son dönemde Pereira'nın yerine takımın başında görmek istedikleri Ersun Yanal'a karşı Portekizli teknik adamın bu tavrı, taraftar gözünde artı hanesine yazılan bir olay oldu.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Avni Aker Stadı Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

38li:

ts nin hemen sahasini kapatip küme düsürülmeli , bu kacinci olay hepde fenere karsi.

13
1
yanıtYanıtla
Fenerli:

Adamda tecrübe var böyle seyler yasamis Yunanistanda

5
1
yanıtYanıtla
TÜRK SPOR SEVERLER SORUYOR:

BU TİP OLAYLARIN YEGANE SEBEBİ fb DİR. . HER MAÇTA fb 11 KİŞİ YERİNE 3 HAKEMLE 14 KİŞİ OLUP OYNAMASI VE ŞİKEYLE ŞAMPİYONLUKLAR ALMASINDAN KAYNAKLANMAKTADIR. . . AVRUPA DEVİ JUVENTUS BU SEBEPLERDEN BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLMEDİMİ??? ŞİKE SUÇLARI SABİT fb BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLECEĞİ AÇIKLANDI AMA NE OLDU İSE BİRDEN AKLANIVERDİLER CE EEE… GÖZ GÖRE GÖRE BU HAKSIZLIKLARI YAPANLARIN ALLAH BİN BELASINI VERSİN. . FENER KİLİSESİ BAHÇESİNİN BİLİNMEYEN ŞİKE HAKLARIMI VARDIR??? HAKKIMIZI ASLA HELAL ETMİYORUZ. .

2
4
yanıtYanıtla
galatasaray:

ben bir galatasarayli olarak Pereire cok iyi bir antranör cok icten kalbten maclarda takimi yönetiyor gol oldugunda bir izleyin Adam kalbten seviniyor helal olsun Adam gibi Adam ben fenerbahcenin yerinde olsam Pereireyi birakmak

4
1
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 8. 500 Kevser Suresini oku, Kevser Cennetleri seninde olsun. Ve tüm Cennetlerin Şaraplarından nasiplen, ahirette.

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title