Haberler

Nihat Doğan'ı Özhan Canaydın Veto Etmiş!

Güncelleme:

Nihat Doğan'ın, çok daha önce sarı-kırmızılılara üye olmaya çalıştığı, ancak rahmetli başkan Özhan Canaydın döneminde yaptığı başvurunun kabul edilmediği ortaya çıktı.

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice katledilmesi sonrası attığı tweet sebebiyle toplumun her kesiminden tepkisini çeken Nihat Doğan ile ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

RAHMETLİ CANAYDIN VETO ETMİŞ

Galatasaray 'da Adnan Polat'ın başkanlığı döneminde kulübe üye olan şarkıcı Nihat Doğan'ın, çok daha önce sarı-kırmızılılara üye olmaya çalıştığı, ancak rahmetli başkan Özhan Canaydın döneminde yaptığı başvurunun kabul edilmediği belirtildi.

İHRAÇ KARARI VERİLDİ

Yönetim kurulu, önceki gün gerçekleştirdiği toplantıda, eski yönetici Adnan Öztürk tarafından yapılan ihraç başvurusunu görüştü ve oybirliği ile Doğan'ın ihraç edilmesi yönünde karar aldı.

ADNAN POLAT: BİLSEYDİM NİHAT DOĞAN'IN TALEBİNİ ONAYLAMAZDIM

Sarı-kırmızılı kulübün eski 1 numarası Adnan Polat, Nihat Doğan'ın kongre üyeliği konusunda "Keşke Nihat Doğan'ı kulüp üyesi yapmasaydım. Böyle bir mesaj atıp, bu düşüncelere sahip olacağını tahmin etseydim, kongre üyeliği talebini onaylamaz, veto ederdim" şeklinde konuşmuştu.

MESAJI OLAY YARATMIŞTI

Nihat Doğan, Türkiye 'yi yasa boğan Özgecan Aslan cinayetinin ardından sosyal medya üzerinden "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Özhan Canaydın Nihat Doğan Adnan Polat Mersin Spor Haberler

500

Yorumlar (67)

DADAŞ:

ADAM PATAVASIZLIĞININ KURBANI OLDU VE GÜNAH KEÇİSİ GİBİ SALDIRILDI. NİHAT TAM SALAK Bİ ADAM Kİ AKLI KENDİSİ ANCA BU KADAR TAŞIYABİLDİ VE SONUN AKLI BİLE BEDENİNE İSYAN EDİP GİTTİ VESSELAM.

36
3
yanıtYanıtla
vatandaşmobilWeb@haberler.com:

bizlerde eskiden belli var olan bir davraniş halen 21 yüzyilda devam etmektedir oda dogru söyliyeni 9 köyden kovarlar sözü. nihat yalan birşey mi söyledi hayir. nihat sadece bu iki yüzlü topluma yanliş zamanda söyledi. toplum butür olaylarin aslini araştirip tedavi etmesi yerde sucu biraz kendisinde görmesi yerde yaraya parmak basana saldirip onu suclu ilan ediyor. eminim benim gibi düşünen herkes de iki yüzlüler tatafindan kinanacak hakarete ugrayacak ve utanmadan da sonra toplumda kendini cagdaş demokrat ve ifade özgülüklerine saygili oldugunu insanlara lanse edecek.

26
7
yanıtYanıtla
ela:

Bu adamla daha çok uğraşılmasın artık, . . Adam günah keçisi-şamar oğlanı olmuş, yaşanan kötülükler ve cinayetlerde onun ne günahı var?Tamam tivitleri çok kötüydü ama bu onu katil yada kötülüklerin baş sorumlusu yapmaz. Yazık-günah

17
13
yanıtYanıtla
reis:

yahu kardeşim haşhaş ekmişsin, aaaa haşhaş çıkmış diye yalandan yere ağlamanın ne faydası var, haşhaş yerine buğdaymı çıkacaktı yani. . . tıpkı bunun gibi, yıllardır elbirliği ile, açılın saçılın inadına dekolte giyin kızlı erkekli oturun , içki de için de dans da edin bunlar medeniyet alemetleri diye koca koca adamlar her gün nutuk atmıyormuymuydu. . . ne ektinizde ne istiyorsunuz, şimdi ahlaken ve şehveten bozulmuş, içkiye zinaya alıştırılmış bir toplumdan sakın bunları yapma diye yalandan yere timsah gözyaşı akıtmaya gerek yok. . . toplumu bozanlar bari böyle zamanlarda sussun. . . gerçek dinden uzaklaşan toplumlarda her türlüpislikler mevcuttur. . nihat üzerinden birileri kendini aklamasın.

13
17
yanıtYanıtla
CİMBOM 1905mobilWeb@haberler.com:

Nihat doğan adam gibi adamdır sana her zaman kapımız açıktır nihat abi

3
25
yanıtYanıtla
insanoglu:

Canabi Allah insani utandiracak laf ve harekete nail etmesin .

27
1
yanıtYanıtla
rezamobilWeb@haberler.com:

Cok sevdiğin siyasilerden destek gelmedi yalakalık işe yaramadı desene

26
2
yanıtYanıtla
RevolutioN:

Bu ''adam''ı'' artık haber yapmayın yeter bıktık ulan bıktık!!!

25
2
yanıtYanıtla
13bitlislimobilWeb@haberler.com:

Nihat candır CAN...

2
24
yanıtYanıtla
...:

TRABZONSPOR ÜYE YAPSIN BUNU TAM ONLARA LAYIK

20
6
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title