Haberler

NBA Yıldızının Eski Eşi Khloe Kardashian'dan Yatak Odası İtirafı

Güncelleme:

Bir dönem Lamar Odom'la evli olan Khloe Kardashian, yatak odasında değişik şeyler denemekten çekinmediğini ifade ederken "Yatağımın yanında kırbaç bulunduruyorum" itirafında bulundu.

NBA'nın yıldız basketbolcusu olan Lamar Odom'un eski eşi Khloe Kardashian'dan itiraflar geldi. Yatağının yanında kırbaç bulundurduğunu itiraf eden Khloe, yatak odasında değişik şeyler denemekten çekinmediğini açıkladı.

"AŞK ISIRIKLARINA KARŞI DEĞİLİM"

Nazikçe yapıldığı ve kanatmadığı sürece "aşk ısırıklarına" da karşı olmadığını söyleyen Khloe, insanların kafeste olduğu videolar izlediğini ancak bunlara karşı olduğunu söyledi.

AYAK FETİŞİ İTİRAFI

Ayak fetişi olan biriyle çıkmaktan çekinmediğini söyleyen Khloe, birisinin ayağını öpmesi sorusuna ise, 'umurumda olmazdı' cevabını verdi. Krema sürmek konusunda da konuşan 31 yaşındaki Khloe, bunun normal olduğunu ancak ilişki esnasında bir şey yemeyi tercih etmediğini ifade etti.

"BU SIRALAR ERKEK ARKADAŞIM YOK"

Lisa Rinna bu cevabın ardından "Peki erkek arkadaşınla birlikte mi izlersin" diye sordu. Bunun üzerine Kardashian şu sıralar bir erkek arkadaşı olmadığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lamar Odom Cinsellik Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

CAMALI YILMAZ:

BU KADINSA BİZİM EVDEKİLER NEYYY EVDEKİLER KADINSA BU NEY GARDAŞ BİRİ BUNUN AÇIKLAMASINI YAPSIN.

20
20
yanıtYanıtla
ülkücü HAREKET MURAT:

ateşli kadın.

10
12
yanıtYanıtla
ayşegül:

tek elle yazamıyoruommm

18
2
yanıtYanıtla
İKİ ELİNLE YAZ:

sende iki elinle yaz

yanıt3
yanıt4
aliço:

ayşegül diğer elinin parmaklarını öpmek isterdim :)

yanıt1
yanıt7
korkmaz:

diğer elin nerelrde :)

yanıt3
yanıt2
3 ELİM OLSA BİRİNİ VERİRDİM:

GEÇMİŞ OLSUN BİRİNE NE OLDU?

yanıt1
yanıt0
MMOM:

Müslüman, içinden günde 25. 000 Kelimey-i Tevhid çek. Günün her anında Allah (C. C. ) tesbih etmek Mümin Müslümanlara yakışır.

15
4
yanıtYanıtla
mümin:

kelime-i tevhid çekerken hırsızlara -yolsuzlara ''yakınlarına bakan(torpil yapanlara) devlet kadrolarına kendi partililerini dolduranlara da lanet okumayı unutmasınlar mı?

yanıt11
yanıt5
DEFNE:

MİDESİZLİK

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title