Haberler

    Muslera'dan Eray'a Büyük Destek

    Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Muslera, sakatlığında kaleyi devrettiği Eray İşcan'a arka çıktı.

    Cimbom'un Konyaspor'u devirdiği maçta sakatlanan ve yerini bir süreliğine Eray İşcan'a bırakan Fernando Muslera, genç takım arkadaşına destek çıktı.

    Kopenhag maçında kaleyi koruyan ve başarılı bir performans sergileyen Eray ile özel olarak ilgilenen Uruguaylı kaleci, "Yeteneklerine güveniyorum. Sakın heyecan yapma. Milyonlarca yürek seni destekliyor" dedi.

    SELÇUK'TAN MOTİVASYON KONUŞMASI

    Sabah'ın haberine göre Galatasaray kaptanlarının yönetimden özel izin alarak düzenlediği toplantıda konuşan Selçuk İnan ise, "Şampiyon olduğumuz iki sezon boyunca derbilerin çoğunda taraftarımızı mutlu ettik. Bu maçın önemini bu salonda bilmeyen yok. Juventus deplasmanında iyi bir forvet hattı olan bir takımı nasıl durdurabileceğimizi ve savunmanın nasıl yapılacağını herkese göstermiştik. Bunu Kadıköy'de tekrarlayalım ve uzun yıllardır süren bu kazanamama serisine artık bir nokta koyalım." diye konuştu.

    Galatasaray'ın bu maça parçalı formasıyla çıkması beklenirken Eray'ın da kararlarda bir değişiklik olmazsa yeşil formayı giymesi bekleniyor.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Galatasaray Eray İşcan Konyaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title