Haberler

Mondragon İntihar Girişiminde Bulundu, Hastaneye Kaldırıldı

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski kalecisi Mondragon, aşırı dozda ilaç kullandığı gerekçesiyle hastaneye kaldırıldı. Kolombiya basını, Mondragon'un eşinden ayrıldığı için intihar ettiğini yazdı.

Mondragon'dan sevenlerine kötü haber geldi. Bir dönem Galatasaray'ın da kalesini koruyan Kolombiyalı kaleci hastaneye kaldırıldı.

Mondragon bu sabah erken saatlerde aşırı dozda ilaç kullandığı gerekçesiyle Cali'deki Valle del Lili Kliniği'ne getirildi. Eski kaleci hakkında klinikten resmi bir açıklama yapılmadı.

Kolombiya basını Mondragon'un eşinden ayrıldığı gerekçesiyle intihar ettiğini öne sürdü ve durumunun ağır olduğunu iddia etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Kolombiya Mondragon Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

unifb:

6-0 aklına gelmiştir bunalıma girip intihar etmiştir yaa işte fenerle uğraşanın sonu böyle olur

7
75
yanıtYanıtla
KRAL13:

FENERLİ amigonun ölümüne sevinen virüsler gibi saldırının bakalım pislik insanlar. Bir insanın hayatı söz konusu iken yok 6-0 yok bilmem ne.... Sizin gibi mikropları yok etmek için tıp bile çaresiz kalır.

43
2
yanıtYanıtla
Galatali mert:

Allah kimseyi bunalima sokmasin Amin. Gecmis olsun

27
8
yanıtYanıtla
Musti 66:

Arkadaslar ben bir fenerli olarak bazi arkadaslar hala su 6-0 i gündeme getiriyorlar ya duyunca morelim bozuluyor Galatasaray UEFA Süper Kupayi aldi Unutuldu Fenerliler Hala 6-0 unutamadi. türk futbolunda gercek tarihi GS Yazdi doruya dogru.

26
6
yanıtYanıtla
HakanMobil-ANDROID:

Bence Fener'den 6 yediği için intihar etmiştir iyi araştırılsın.. Herkes burdaki gs'liler gibi yüzsüz mü adam onurunu kurtarmaya çalışmış...

3
29
yanıtYanıtla
SERKAN:

Bencede senin insan olup olmadığın iyi araştırılsın

yanıt15
yanıt1
vallahi:

popescu, rotariu, sakal erhan, okan, arif, emre, hakan, suat, şaş, tütüneker, hagi, tafarel, simoviç, mondi hey gidi hey. ulen neler yaşadık be sağolun varolun.

25
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

utan kardeşim böyle yorummu yapılır bizde fenerliyiz de. sen insanmısın.

12
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU SANA HİÇ OLMADI GS ASLANI ORH

11
1
yanıtYanıtla
DREJ JAMOKA:

KADIN, KESİN AĞIR MADDİ BİR DARBE VURMUŞTUR. MONDİ GEL TÜRKİYEDE GÜZEL RUS HATUNLARI VAR.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title