Haberler

Monaco Teknik Direktörü Jardim: Beşiktaş, Sahasında Çok Kuvvetli

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın grubunda yer alan Monaco'nun teknik direktörü Leonardo Jardim, Beşiktaş için, "Sahasında çok kuvvetli, Pepe ve Quaresma gibi tecrübeli oyuncuları var." dedi.

Monaco'nun başarılı teknik direktörü Leonardo Jardim, Beşiktaş ile aynı grupta yer almalarını değerlendirdi. Fransız basınına konuşan Jardim, Beşiktaş'ın çok güçlü bir ekip olduğunu söyledi.

"BEŞİKTAŞ ÇOK KUVVETLİ BİR TAKIM"

Beşiktaş'ın geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde sadece bir maç kaybettiğine değinen Portekizli teknik adam, ''Beşiktaş, sahasında çok kuvvetli bir takım. Pepe, Quaresma ve Türk futbolcuları ile çok tecrübeli bir kadroya sahip'' sözlerini kullandı.

Grupta bulunan diğer takımlar Porto ve Leipzig hakkında da konuşan Jardim, ''Leipzig de çok iyi bir takım. Geçen sezon Bundesliga'yı Borussia Dortmund'un üzerinde ikinci bitirdiler. Porto zaten buralarda oynamaya alışmış bir takım. Grupta herkesin çıkma ihtimali var. Çok dengeli bir grup oldu'' şeklinde konuştu.

MOUTINHO: ''TÜM TAKIMLAR ÇIKABİLİR''

Monaco'nun kaptanı Joao Moutinho ise çok güçlü bir grup olduğunu söylerken, ''Grubumuz çok dengeli. Tüm takımlar üst tura çıkmak için son ana kadar savaşacaktır'' dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leonardo Jardim Beşiktaş Spor Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title