Haberler

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu: Topun Çizgiyle Vedalaştığını Görmedim

Güncelleme:

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Beşiktaş-Fenerbahçe maçında yaşanan kritik pozisyonla ilgili, "Topun çizgiyle vedalaştığını görmedim" diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanan ve Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-2 yendiği maçın en kritik pozisyonu olan ve de Robin van Persie'nin şutuyla ağları bulan golün ardından Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, net bir açıklama yaptı.

"TOPUN ÇİZGİYLE VEDALAŞTIĞINI GÖRMEDİM"

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, kritik pozisyonla ilgili, "Topun çizgiyle vedalaştığını görmedim" diye konuştu.

POZİSYON NASIL GELİŞTİ

Sağ taraftan Beşiktaş ceza sahasına şık çalımlarla giren Fenerbahçeli Volkan Şen, 'top çizgiyi geçti mi geçmedi mi' tartışmasına yol açan bir pozisyonda meşin yuvarlağı Van Persie'ye ortaladı.

Hollandalı yıldız da klas bir vuruşla skoru 2-2'ye getiren golü attı. Bu golün ardından siyah beyazlılar uzun süre 'top çizgiyi geçti' itirazında bulundu, ancak yardımcısına danışan Halis Özkahya gol kararını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Merkez Hakem Kurulu Kuddusi Müftüoğlu Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (141)

Beşiktaş:

Bende iki adet fazla gözlük var gonderecem yoksa azizden mi korktu gozler şaşı gördü zavallılar hak yemekten korkmuyorsun azizden korktuğun için gormedin yaziklar olsun yedigin ekmeğe içtigin suya yazık

16
17
yanıtYanıtla
AntunyusMobil-IOS:

Nasıl vedalaşacaktı daha sana elmi sallıyacaktı

26
6
yanıtYanıtla
ertay:

Sevinin karakarga taraftari sezon sonu yine üçüncülük kaderiniz olacak

7
23
yanıtYanıtla
kartallll:

Sennnn nediyonnnmn serceeee hahahahahah nasillll kodukkl ammmmmaa

yanıt1
yanıt0
sorda kon:

Dogru diyorsun masa basinda mac kazanmasini birturlu ogrenemedik

yanıt1
yanıt0
keskin kalem:

bir top çizgiyi daha ne kadar geçebilir yuh ya. . . .

23
6
yanıtYanıtla
mehmet üzümlüoğlu:

aynı pozisyon fenerin olsa hepsi top dışarıda derdi.

24
5
yanıtYanıtla
reis:

ne büyüksün fener. 17 kulüp sözde diğer 3 büyük kulüple bir oluyor yetmiyor hakem mafyası bir oluyor senle ancak başedebiliyor. hepsi birbiriyle utanmadan şike yapıyorlar sana şikeci diyorlar(hemde üçünün topyekün yenildiği bir sezonda), 8jk lisi çıkıyor bizolamazsak gs olsun, gsli si çıkıyor biz olamazsak 8jk olsun, ts li çıkıyor biz olamazsak yok 8jk yok 6s olsun diyorlar(utanmadan), bu tür entrikaya ve kirli ikili ilişkilere girmeyen tek şanlı temiz takım FENERBAHÇE. şimdi bu şikeci 3 lü sırıtıyor. .

6
22
yanıtYanıtla
Vatansever:

Muahahahahhaaaaa

yanıt5
yanıt0
CHA CHA CHA:

gençler bu neyin kafası?

yanıt9
yanıt0
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title