Haberler

Mersin İdmanyurdu Çıkış Arıyor

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, deplasmanda oynayacakları Galatasaray’ı mağlup ederek ligde çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, deplasmanda oynayacakları Galatasaray'ı mağlup ederek ligde çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

Geçtiğimiz sezon yakaladığı başarıyı bu yıl ilk 3 haftada sergileyemeyen Mersin İdmanyurdu, kötü gidişe Galatasaray karşısında son vermek istiyor. Milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini ifade eden Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, ligdeki ilk puanlarını almak istediklerini kaydetti. Galatasaray karşısında alacakları galibiyet ile ligde çıkışa geçmek istediklerini belirten Erdem, "Ligdeki 3 maçtan puansız ayrılmış olmanın stresini üzerimizde elbetteki hissediyoruz. Ancak, geçtiğimiz yıl elde edilen başarıyı bu futbolcularımızla yakaladık. Galatasaray karşısında galip gelerek hem taraftarlarımızı sevindirmek hem de ligdeki ilk puanlarımızı almak istiyoruz" diye konuştu.

"GALATASARAY'IN GÜCÜNÜ BİLİYORUZ"

Galatasaray'ın gücünü bildiklerini vurgulayan Erdem, şöyle devam etti:

"Galatasaray, gerek kadro kalitesi gerek taraftarı gerekse de camia olarak bu ligin köklü ekiplerinden biri. Onların da lige istedikleri gibi başlayamamış olmaları bu maçın daha zor geçmesine sebep olacak. Ancak biz de iyi bir ekibiz. Galatasaray karşısında karakterli ve öz güvenli bir futbol sergileyerek taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Güçlü rakibimiz karşısında alacağımız puan ya da puanlar bizi gelecek haftalar için daha öz güvenli ve kendinden daha emin bir takım kimliğine sokacaktır."

Öte yandan Mersin İdmanyurdu'nun bu sezon kadrosuna kattığı Isaac Promise, özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti. Kırmızı-lacivertli ekiple 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Nijeryalı yıldız, çeşitli testlerden geçti. Sağlık kontrolü sonrası açıklama yapan Promise, "Mersin İdmanyurdu'nun başarısı için buradayım. Transfer yasağı sebebiyle ikinci yarı forma giyeceğim. İlk yarıda iyi çalışarak, ikinci yarıda kulübümün başarısı için ter dökeceğim" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Isaac Promise Ayhan Erdem Galatasaray Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Bakmadan Geçme

Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title