Haberler

Meireles, Fenerbahçe'den Ayrılmak İstiyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamayan Raul Meireles, ayrılmak isteğini yönetime bildirdi.

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira tarafından kadroda düşünülmeyen ve yedek kulübesine mahkum olan Raul Meireles, sarıı-lacivertli takımdan ayrılmayı kafasına koydu.

"OYNAMAYACAKSAM BIRAKIN GİDEYİM"

EURO 2016, tüm futbolcuların hayallerini süslüyor. Raul Meireles de dev turnuvada Portekiz formasıyla boy göstermek istiyor. Tecrübeli futbolcunun, "Milli takıma çağrılmam için Fenerbahçe'de oynamam lazım. Eğer burada forma şansı bulamayacaksam, bırakın, Türkiye'de ya da Avrupa'da oynayabileceğim bir takıma kiralık olarak gideyim" talebinde bulunduğu öğrenildi.

OCAK AYINDA KARAR VERİLECEK

Teknik heyet bu konudaki kararını ocak ayında verecek. Raul Meireles'in sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. (Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Raul Meireles Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı? 1 Mayıs'ta Taksim kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Taksim açık mı, yasak mı?
500

Yorumlar (14)

2023:

tutmayın gönderin

8
0
yanıtYanıtla
reis:

defol , sen oynamayalı takım her geçen gün düzeldi. . . ne yaptığı belli değil sahada leylek gibi dolaşıyon. . . meirele bence para ederken(sıfırs düşmeden) acil postalanmalaı. . . 8taşa verilebilir. . .

4
0
yanıtYanıtla
zamazingo_kurt:

o zaman sana ''go home'' diyorum Raul Meireles. . . :::)))

3
1
yanıtYanıtla
FB Lİ:

BUGÜN GİT YARIN BİR TEK KİŞİ HATIRLAMAZ SENİ. BERBAT FUTBOLUNLA GÖZÜMÜZ GÖRMESİN SENİ BİR DAHA

3
0
yanıtYanıtla
ekmekciamca:

zamani geldi geciyor güle güle

3
0
yanıtYanıtla
xyzMobil-ANDROID:

Yav bizde sana çok merakliydik sanki alalala

3
0
yanıtYanıtla
bırakın gitsin git hele git:

yahu bunu tutmak zaten isyankar bi harekettir

3
0
yanıtYanıtla
ong bak:

güle güle bro seni unutmayacaağız meireles meireles

1
1
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Defol git futbol mu oynuyorsun zaten

2
0
yanıtYanıtla
fenerliMobil-ANDROID:

malin biri beter olun demis. ulan biz oyuncuyu uc sene oynattik faydalandik. siz cincona bakin. oyuncu geliyo tatilini yapiyo tedavisini oluyo mac yapmadan gidiyor.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title