Haberler

Mehmet Atalay Göztepe'yi Ziyaret Etti

Eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti.

Eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti.

Eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü ve şu anda Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü yapan Mehmet Atalay, Göztepe Başkan Vekili Sabri Sadıklar'ı makamında ziyaret etti. Göztepe Başkan Vekili Sadıklar, Atalay'a kendi ismine hazırlanmış sarı kırmızılı forma ve Göztepe otobüsü hediye etti. Mehmet Atalay'ı ağırlamaktan onur duyduğunu belirten Başkan Vekili Sabri Sadıklar, "Değerli bürokratımız Sayın Mehmet Atalay Türk sporu için çok büyük hizmetlerde bulunmuştur. Türk sporu ve ülkemiz için hizmetlerinin devam edeceğini biliyoruz. Değerli bürokratımızın önümüzdeki dönem çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ise Göztepe'nin çok köklü bir kulüp olduğunu belirterek, "Sayın Sabri Sadıklar'ın Göztepe'nin Başkan Vekili olması bizleri de çok sevindirdi. Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile bağlarının devam etmesini gönül isterdi. Fakat Göztepe gibi büyük bir camiaya da çok önemli hizmetlerinin olacağı inancını taşıyorum. Göztepe Başkanı Sayın İmam Altınbaş, Başkan Vekili Sayın Sabri Sadıklar'ın üstün gayret ve çabalarıyla Göztepe'nin ilk önce Süper lige ardından da ülkemizi eskisi gibi Avrupa'da temsil edecek düzeye geleceğinden eminim" ifadesinde bulundu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sabri Sadıklar Mehmet Atalay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title