Haberler

Medicana Sivasspor, Hasan Kabze ile Görüşüyor

Medicana Sivasspor'un As Başkanı Faruk Taşseten, Hasan Kabze ile görüştüklerini ancak önümüzdeki günlerde transferin netleşeceğini söyledi.

Medicana Sivasspor'un As Başkanı Faruk Taşseten, Hasan Kabze ile görüştüklerini ancak önümüzdeki günlerde transferin netleşeceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, ara transfer çalışmalarını hızla sürdürüyor. Medicana Sivasspor As Başkanı Faruk Taşseten, transfer çalışmalarının devam ettiğini, teknik direktör Okan Buruk'un isteği üzerine birkaç futbolcuyla görüştüklerini söyleyen Taşseten, mantıklı ve olumlu transfer yapmak istediklerini ifade etti.

'HENÜZ NET BİR ŞEY YOK'

Akhisar Belediyespor ile yollarını ayıran Hasan Kabze ile görüşme yaptıklarını dile getiren Başkan Taşseten, "Hasan Kabze ile teknik direktörümüz Okan Buruk'un isteği üzerine bir görüşme yaptık. Biraz sıcak bakıldı transfere ama henüz net bir şey yok. Kesin bir şey diyemiyoruz ve halen görüşüyoruz. Hasan Kabze transferi önümüzdeki günlerde netleşecektir" dedi.

'SIRP STOPER YALAN'

Basında çıkan Belçika'nın Mechelen kulübünde top koşturan Milos Kosanovic haberini yalanlayan Taşseten, şunları söyledi:

"Basında birkaç gündür haberler çıkıyor Milos Kosanovic ile ilgili. Bunlar yalan haberler. Bu futbolcuyla hiçbir görüşmemiz olmadı. Ama başka futbolcularla görüşüyoruz. Güzel transferler yapacağız. Birkaç gün içinde hepsi belli olacak ve kampa katılacaklar."

Antalya kampının başladığını da sözlerine ekleyen Taşseten, "Kampımız iyi başladı. Futbolcularımız iddialı hazırlanıyorlar. İnşallah ligin 2'nci yarısına güzel bir şekilde başlayacağız. Sivasspor'un başarısı için elimizden gelen her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Faruk Taşseten Hasan Kabze Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Adınızı Yazın:

SİVASLI Yönetimin yıllardır yaptıklarına karşılık devamlı en iyisini isteyen biz taraftar olarak gerekli desteği verebiliyor muyuz acaba?olaya biraz da bu yönden bakmamız gerekmez mi?

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

EN AZ ALT SIRALARDAKİ BİZE YAKIN RAKİPLERİMİZ KADAR İYİ TRANSFERLER YAPMALIYIZ Kİ ONLARLA BAŞABAŞ MÜCADELE EDEBİLELİM.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title