Haberler

Maguire Ucuz Kurtuldu

Birleşik Krallık Şampiyonası’nda ikinci tur maçları dördü hariç tamamlanırken, favorilerden Stephen Maguire genç yıldız Luca Brecel’i geçerken oldukça zorlandı.

Snooker'ın en prestijli üç organizasyonu arasında yer alan Birleşik Krallık Turnuvası'nda ikinci tur maçları dördü dışında tamamlandı.

Birleşik Krallık'ta ilk sürpriz

32 sporcunun katıldığı önceki yılların aksine bu sene 128 oyuncunun yer aldığı turnuvanın ikinci turunda genç oyuncu Luca Brecel önemli bir sürprize yaklaşmasına rağmen evine erken dönmekten kurtulamadı. 11 frame üzerinden oynanan mücadelede dünya 5 numarası Stephen Maguire ile karşılaşan 18 yaşındaki Brecel, 5-2 öne geçtiği maçtan boynu bükük ayrıldı.

Üst üste dört frame alarak 6-5'le maçı noktalayan Maguire, son 32'de Liang Wenbo ile kozlarını paylaşacak.

Son frame'de yakaladığı fırsattan 91'lik bir seri çıkararak galibiyete uzanan tecrübeli oyuncu maçın ardından şunları söyledi:

"5-2 gerideyken kazanabileceğimi düşünmüyordum. Aklımda eve gitmek ve Noel'de alacağım hediyeler vardı. Son frame'de de Luca fırsat yakalamıştı ve her şeyin bittiğini düşünmüştüm. Her şeye rağmen kazandığım için çok mutluyum."

Birleşik Krallık Şampiyonası'nda günün diğer sonuçları şu şekilde:

Ricky Walden 6-2 Peter Lines

Matthew Stevens 6-5 Yu de Lu

Scott Donaldson 6-5 Mark Davies

Li Hiang 6-4 Andrew Higginson

Jamie Burnett 6-5 Chris Wakelin

Anthony McGill 6-0 Chris Norbury

Stuart Bingham 6-2 Jimmy White

Mark Williams 6-3 Rory McLeod

Judd Trump 6-0 Dechawat Poomjaeng

Robert Milkins 6-5 Liu Chuang

John Higgins 6-1 Rod Lawler

Mark Allen 6-3 Dave Harold

Joe Perry 6-3 Daniel Wells

Ding Junhui 6-1 James Wattana

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Birleşik Krallık Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title