Haberler

Ertuğrul Sağlam, Mert Günok'u Kahraman İlan Etti

Güncelleme:

Eskişehirspor Teknik Direktörü Sağlam, "Kaleci Mert'i tebrik etmek lazım, maçın kahramanıydı" dedi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikleri maçın kahramanının rakibin kalecisi Mert Günok olduğunu söyledi.

Sağlam, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, çok pozisyona girdiklerini belirterek, "Kaleci Mert'i tebrik etmek lazım, maçın kahramanıydı. Maçın da özeti buydu" dedi.

Fenerbahçe karşısında 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarını ifade eden Sağlam, şöyle devam etti:

"Çok pozisyonumuz ve penaltımız vardı. 'Bunları niye değerlendiremedik' deyip oyuncularımızı eleştirmek istemiyorum. Futbolun gerçeğini yaşadık. Kalemize gelen ilk topta gol yedik. Sonra oyunu değiştirme hamlemiz etkisini gösterdi, penaltı yakaladık ve pozisyon bulduk. Ancak Mert'i geçemedik. Büyük hedefler kovalamak için önce zihinlerde büyük düşünmek gerekiyor. Bugün biraz daha cesaretli olabilseydik, Fenerbahçe'nin isminden çekinmeseydik sonuç farklı olabilirdi. Mert'i dışarda da tebrik ettim. Maçı çeviren adamdı. Burada kazansaydık önümüzdeki hafta Galatasaray maçını eşik atlama maçı olarak değerlendirebilirdik. Bundan sonra daha büyük düşünmeyi öğreneceğiz."

Penaltı atışını Necati Ateş'in kullanmasıyla ilgili bir soru üzerine Sağlam, "Maçtan önce penaltı atışı için listemizde önce Ndiaye, sonra Diego vardı. Ancak geçen sene takımın penaltıcısı Necati'ydi. Necati oyuna girdi, yılların tecrübesi bir oyuncu. Orada bir insiyatif kullandı. Sonuçta penaltı kaçıran ilk futbolcu ve son futbolcu değil" diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam, transfere ihtiyaçları olduğunu, başkan ve yönetimle konuşarak kulübün imkanlarını da göz önünde bulundurarak, takıma nasıl takviye yapacaklarına karar vereceklerini kaydetti.

Veysel Sarı: "Futbolda skor geçerli oluyor"

Eskişehirsporlu futbolcu Diego ise 90 dakika boyunca sadece 1 poziyon verdiklerini ve gol yediklerini belirterek, "Çok pozisyonlarımız vardı. Penaltıyı değerlendirseydik o hatayı telafi edebilirdik" dedi.

Veysel Sarı ise pozisyonları değerlendiremediklerini vurgulayarak, "Ne kadar iyi oynarsak oynayalım futbolda skor geçerli oluyor. Üzgünüz, inşallah Galatasaray maçını kazanırız" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Ertuğrul Sağlam Kahraman İlan Eskişehirspor Mert Günok Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title