Haberler

Lucas Neill Watford'la Anlaştı

Bir dönem Galatasaray forması da giymiş olan Avustralyalı defans oyuncusu Lucas Neill, Championship kulüplerinden Watford’la sözleşme imzaladı.

Del Piero Juve'ye karşı

35 yaşındaki Avustralyalı futbolcu Lucas Neill, İngiltere Championship Ligi'nde mücadele eden Watford ile sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı. Daha önce 6 yıl formasını giydiği Blackburn Rovers'la anlaşmak üzere olan ancak transferi suya düşen Neill,  hafta boyunca Watford ile antrenmanlara çıktıktan sonra resmi sözleşmeye imza attı ve transferi Twitter adresinden de duyurdu. Yeni takımının formasıyla da poz veren Avustralyalı edindiği tecrübeleri yeni takımına aktarmak için sabırsızlandığını belirtti.

Avustralya Ligi takımlarından  Sydney Olympic de Neill'in peşinde olan takımlardan birisiydi ve bir gün önce oyuncunun menajeriyle bağlantıya geçmişti. Watford şu anda Championship'te 12. sırada bulunuyor ve oyuncu hafta sonundaki Blackpool maçında defanstaki yerini alabilir. 2006 ve 2010 Dünya Kupası'nda da forma giyen Neill, 2014 Dünya Kupası'nda Avustralya Milli Takımı teknik direktörü Ange Postecoglou'nun açıklayacağı kadroya girmeye çalışacak.

Neill, 2010 ara transferinde Everton'dan Galatasaray'a transfer olmuş ve 1,5 sezon Türkiye'de futbol oynadıktan sonra 2010-11 sezonunun sonunda Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Jazira kulübüyle sözleşme imzalamıştı. Ardından aynı ülkenin Al Wasl takımında oynayan ve ülkesine dönen Neill, Sydney FC formasını giydikten sonra geçtiğimiz yıl ağustos-kasım ayları arasında Japonya Ligi takımlarından Omiya Ardija için ter dökmüştü ve 4 aydır boşta bulunuyordu.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Blackburn Rovers Galatasaray Lucas Neill Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title