Haberler

Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanı Lokman Top, Güven Tazeledi

Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanı Lokman Top, Genel Kurulda Güven Tazeleyerek, 4. Defa Başkanlığa Seçildi.

Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanı Lokman Top, genel kurulda güven tazeleyerek, 4. defa başkanlığa seçildi.

Merkez Hakem Kurulu tarafından yeniden başkanlığa seçilen ve 2010 yılına kadar görev yapacak olan mevcut İl Hakem Kurulu Başkanı Lokman Top, görevinde kalarak güven tazeledi. 2 yılda bir yapılan süreli atama ve Merkez hakem Kurullarının değişmesiyle yapılan atamalarla birlikte 4. kez başkan olan Lokman Top, "Başta Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Merkezi'ne, Merkez Hakem Kurulları'na olmak üzere, Gençlik ve il Spor Müdürlüğü'ne, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na, saha komiserlerine, kulüp yetkililerine, taban birliklerine ve basınımıza teşekkür ediyorum. 4. kez göreve gelmemizin mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. 2004 yılından bu yana başlattığımız özverili çalışmamızın neticesini son zamanlarda aldık ve almaya devam ediyoruz. Kütahya hakemliğini en iyi yerlere getirmek için uğraşlar veriyoruz. Kütahya futboluna ve hakemliğine hayırlı olsun" dedi.

2010 yılına kadar görev yapacak olan İl Hakem Kurulu şöyle; Lokman Top (Başkan) İsmail Eren (Başkan Vekili), Şahin Elmülk (Raportör), Efrahim Yıldırım (Hakem atama sorumlusu) ve Murat Çetin- (Üye (TFFHGD) Temsilcisi).

(EFE-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title