Haberler

Köyden Geldiler, Şampiyon Oldular

Güncelleme:

Batman Petrolspor Atletizm takımı sporcularının köyden gelerek bölge şampiyonu olması camiayı oldukça sevindirdi.

Petrolspor Atletizm ekibinin başarısı

Çoğunluğunu köylü çocukların oluşturduğu Batman Petrolspor Atletizm takımı sporcuları başarılı sonuçlar elde etti.

Diyarbakır ilinde yapılan TAF Kulüpler arası Küçükler kupasında bölgede 3. Olarak Türkiye finaline kalan Kırmızı-Beyazlı ekibin sporcularının tamamının köyden geldiği belirtildi.

Pazar günü yapılan müsabakalarda birbirinden zorlu takımlar ile mücadele eden Petrolspor kulübü sporcularının Gercüş'ün Gönüllü Köyünden Hayrettin Yılmaz, Balpınar Beldesinden Ömer Bakır, Beşiri Eskihamur köyünden Yusuf Şanlı ile merkezde oturan 3 sporcunun oluşturduğu takımın Bölge 3. Olarak finale kaldıkları belirtildi.

Yapılan müsabakalarda Fırlatma topunda 3.lüğü elde eden Hayrettin Yılmaz, Yüksek Atlamada 2.cilik elde eden Yasin Özdemir ve Uzun Atlamada 1.cilik elde eden Ömer Bakır madalya alarak kürsüde yer aldılar.

Müsabakalar ile ilgili olarak açıklamada bulunan Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, "Altyapılarımızın elde etmiş olduğu başarılar bizleri gururlandırmıştır. Kulüp olarak bünyemizde görev yapan antrenörlerimiz köy köy gezerek yeni yetenekleri bulmanın peşindeler. Sporcularımızın yaptığı başarılar takdire şayandır. Bölge finalini geçerek Türkiye'nin en iyi 16 kulübü arasına kaldıkları için kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Batman Petrolspor Hayrettin Yılmaz Diyarbakır Türkiye Yerel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title