Haberler

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Can Açıklaması

"Kırklarelispor ligde iyi yerlere gelecek"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklareli spor'un Kulüp Başkanı Volkan Can, Kırklareli spor'un ligde iyi yerlere geleceğini söyledi.

Can, bir restoranda düzenlenen programda, hafta sonu karşılaşacakları Turgutlu spor maçından 3 puan kazanmayı hedeflediklerini belirtti.

Turgutluspor karşılaşmasına hazırlandıklarını ifade eden Can, takımın motivasyonun iyi olduğunu vurguladı.

Takımın başarısı için gece gündüz demeden çalıştıklarını anlatan Can, şöyle konuştu

"Pendik spor galibiyeti bizleri de futbolcuları da çok sevindirdi. Galibiyet öncesi futbolcularımıza moral ve motivasyon yemeği sözü vermiştik. İnşallah bu yemek bize yine uğurlu gelir. Hafta sonu Turgutlu spor maçından kazanacağımız 3 puanla motivasyon yemeklerine devam edeceğiz. Futbolcu kardeşlerimizin moralleri düzgün, hepsi neşeli. Kırklareli spor ligde iyi yerlere gelecek."

"Kırklareli spor marka haline gelecek"

Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ise Kırklareli spor'a iş adamları ve sporseverlerin destek olmasını istedi.

Takıma yeterince destek verilmediğini vurgulayan Çağlayan, şöyle devam etti:

"Kırklareli spor marka haline gelecek. Kırklareli spor kenti temsil ediyor. Kırklarelililere biraz daha takıma sahip çıkmalarını öneriyorum. Kırklareli spor bir marka olabilir. Bunun en güzel örneği Trabzon spor'dur. Baktığınızda bütün Karadenizliler Trabzonsporlu'dur. Kırklareli spor zor günler geçiriyor. Mağlubiyetlerin kendi sahasında oynayamamasından kaynaklandığını düşünüyorum. Ne olursa olsun bir takımın kendi sahasında oynamasının avantajı vardır. Özellikle Lüleburgaz bizim için kendi sahamız sayılmıyor. Bir türlü Lüleburgaz'ın desteğini alamıyoruz. Bundan belediye başkanı olarak üzüntü duyuyorum."

Çağlayan, futbolun nakit parayla yürüyen bir spor olduğunu, belediye olarak takıma zaman zaman yasal sınırlar içerisinde yardım yaptıklarını vurguladı.

Ocak ayında yeniden Kırklarelispor'a gereken yardımları yapacaklarını ancak bir belediye olarak takımı sezon boyunca üstlenemeyeceklerini dile getiren Çağlayan, "Bütçeleri çok fazla. Yaklaşık 4 milyon liraya yakın yıllık bütçeleri var" diye konuştu. - Kırklareli

Kaynak: AA / Spor

Cavit Çağlayan Kırklarelispor Turgutluspor Volkan Can Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title