Haberler

Kasımpaşa Antrenörü Fuat Kılıç Açıklaması

Kasımpaşa Antrenörü Fuat Kılıç, 2-0 kazandıkları Fenerbahçe maçının ardından 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kasımpaşa Antrenörü Fuat Kılıç, 2-0 kazandıkları Fenerbahçe maçının ardından 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Fuat Kılıç, "İlk yarının ortasına doğru taktiksel disiplinden koptuk. Ancak devrenin sonuna doğru toparlandık. İlk devre Fenerbahçe sadece iki tane gol pozisyonu bulduk. Sonunda golü bulduk. Takımı tebrik ediyorum. Hem taktiksel hem kafa olarak istediğimiz her şeyi sahaya yansıtıp, çok iyi maç çıkarttık" dedi.

Fuat Kılıç, bir basın mensubunun, ' Metin Diyadin'in ayrılmasıyla hocasız kaldınız, nasıl motive oldunuz?' şeklindeki sorusuna ise, "Bu takım sahaya hocasız çıkmadı. Yönetim bizi görevlendirdi, elimizden geleni yaptık. Takım bu olayı unutup, oyuna kilitlendi. Ben kendime güveniyorum. Diğerlerinin benden ne fazlası var" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşalı futbolcu Elyasa Süme ise, Metin Diyadin'in ayrılmasına üzüldüklerini belirterek, "Aniden gelişen bir olaydı. Ancak Fenerbahçe gibi büyük bir takıma karşı oynadığımız için motive olmakta sıkıntı çekmedik. İlk yarı ortada geçen maç vardı. İkinci yarının başında oyuncu değişikliklerinden sonra Fenerbahçe'ye bir hareket geldi. Biraz baskı yedik.Sonra tekrardan kendimizi bulduk. Hiçbir zaman maçı kaybedeceğimizi düşünmedim.Adem ve Uche çok etkili oldu. İkinci yarı yüzde yüz gol pozisyonlarına girdik, kaçırdık. 'Atamayana atarlar' diye bir söz vardır. Ancak golü bulunca çok rahatladık. Çok güzel bir maç oldu" ifadelerini kullandı.

Sancak Kaplan da, "Her şey mükemmel gidiyor. Lige iyi başladık. Fenerbahçe maçında da genelde oyunun hakimi Kasımpaşa'ydı. İkinci yarı üstünlüğü sahaya yansıtıp, pozisyona giren takım bizdik. Sonuçta 2 gol atarak galip geldik" şeklinde kaydetti. konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Metin Diyadin Fuat Kılıç Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title