Haberler

Karabükspor'lu Futbolcu Erkan Taşkıran Bucaspor'da

Güncelleme:

Bucaspor, 2 sezon önce Kardemir D. Ç. Karabükspor'a sattığı oyuncusu Erkan Taşkıran'ı bonservisiyle birlikte transfer etti.

PTT 1.Lig 2012-2013 sezonunda hedefini Spor Toto Süper Lig olarak belirleyen Bucaspor, 2 sezon önce Kardemir D.Ç. Karabükspor'a sattığı oyuncusu Erkan Taşkıran'ı bonservisiyle birlikte transfer etti.

PTT 1.Lig 2012-2013 sezonunda güçlü bir kadro kuran ve ilk hafta deplasmanda Torku Konyaspor'u 2-0 yenen Bucaspor kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor. En son Galatasaray'dan eski golcü oyuncusu Mehmet Batdal'ı kiralayan Bucaspor, Süper Lig'e çıktığı sezon şampiyon kadroda yer alan bir diğer oyuncusu Erkan Taşkıran'ı da yeniden kadrosuna dahil etti. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Erkan Taşkıran'ı bonservisiyle birlikte satın alan Bucaspor, oyuncuyu başka takıma satması halinde bonservis bedelinde Kardemir D.Ç. Karabükspor ile yüzde 50 ortak olduğu açıklandı.

Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar yaptığı açıklamada, "Erkan gibi yetenekli bir orta saha oyuncusunu tekrar Bucaspor'a kazandırdığımız için mutluyuz. Kendiside yuvasına döndüğü için mutlu. İnşallah bu yıl da 1.Lig'de şampiyon olduğumuz sezonun havasını yakalarayarak tekrar Süper Lig'e çıkacağız" dedi.

Futbola Çamdibi Altınok Spor altyapısında başlayan ve ardından 2001 yılında Gençlerbirliği altyapısına transfer olan Taşkıran, 2003 senesinde profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma yükseldi. Burada bir sezon kaldıktan sonra Gençlerbirliği'nin ara takımı olan Hacettepe'ye transfer olan oyuncu, üç sezonda burada oynadıktan sonra 2006-07 sezonunda kiralık olarak Marmaris Belediyespor'a transfer oldu. Hacettepe'nin, Bucaspor'a karşı oynadığı bir karşılaşmada Bucasporlu yöneticilerce beğenilerek sezon sonu transfer edilen Taşkıran, Bucaspor'la birlikte 1. Lig'i 2. sırada bitirip Süper Lig'e yükselmeyi başarmış, 2011-12 sezonun başında Süper Lig ekiplerinden Karabükspor'a transfer olmuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Erkan Taşkıran Bucaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title