Haberler

Karabükspor Başkanı Şahin: Kimse Karamsar Olmasın

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, ligin uzun bir süreç olduğunu, iyi sonuçlar almak için gayret edeceklerini, taraftarlarının da karamsarlığa kapılmamasını istedi.

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, ligin uzun bir süreç olduğunu, iyi sonuçlar almak için gayret edeceklerini, taraftarlarının da karamsarlığa kapılmamasını istedi.

Cumartesi akşamı deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, bugün 2 antrenman yaptı. Sakatlıkları süren defans oyuncuları Jahiç ve Uğur Uçar'ın Bursaspor maçında oynamayacağı bildirildi.

Antrenmanı izleyen Başkan Nevzat Şahin, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bursaspor'un gücünü bildiklerini vurgulayan Başkan Şahin, şöyle konuxtu:

"Aynı zamanda kendi gücümüzü de biliyoruz. Bursaspor, bu ligin güçlü ekiplerinden bir tanesi. Zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Bunun bilincindeyiz. Elimizden gelen bütün gayreti göstererek, yüzümüzün akıyla bu maçtan iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyoruz. Bursaspor'da ligde aldığı sonuçlardan sonra bu maçı bir çıkış maçı olarak görüyor. Biz de aynı şekilde bu maçı çıkış maçı olarak görüyoruz."

Ligde zorlu maçlar oynadıklarını, aldıkları sonuçların kendilerini ve taraftarları üzdüğünü söyleyen Başkan Şahin, şöyle devam etti:

"Trabzonspor ve Beşiktaş gibi güçlü takımlarla maçlar oynadık. Büyük camialarla mücadele ettik. İstemediğimiz sonuçlar aldık ve bu sonuçlar bizleri üzdü. Ama daha ligde oynanacak çok maç var. Kadromuza güveniyorum. Kaybedilmiş bir şey yok. Taraftarlarımız da bu takıma inansın. Yönetim olarak her zaman elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Takım da gösterecek. O yüzden taraftarlarımız karamsarlığa kapılmasın. Karabükspor bu lige renk katan takımlardan bir tanesi."

FOTOĞRAF - Karabük

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Nevzat Şahin Uğur Uçar Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title